Timp liber, Important

Vești bune pentru iubitorii de bere artizanală: Craft Beer Festival revine la Cluj

Craft Beer Festival revine la Cluj

După doi ani de pauză, Cluj Craft Beer Festival revine și reunește peste 15 berării autohtone care vor aduce mai aproape de public peste 70 de tipuri de bere artizanală în perioada 28-31 iulie, la Iulius Parc, Cluj-Napoca.

Pe parcursul celor patru zile, producători care utilizează metode tradiționale și ingrediente naturale în procesul de fermentație și producție a berii oferă o experiență a diferitelor gusturi, stiluri de bere și arome din industria Craft Beer, experiență servită și prezentată personal la standuri special amenajate.

Craft Beer Festival aduce noi berari la această ediție și va organiza o degustare a diferitelor tipuri de bere, care se dorește a avea impact la nivel național.

Printre berăriile care și-au anunțat deja prezența la eveniment se numără: HopHead Brewing, One Beer Later, Oriel Beer, Patos Beer, Bere a La Cluj, Blackout Brewing, Clandestin Beer, Zaganu, Capra Noastra, Three, Happy Brewers, Nembeer, Clusa și One Two Brew.

La ultima ediție, s-au înregistrat peste 25 000 de participanți, iar anul acesta dorim să doborâm recordul. Pe lângă posibilitatea de a gusta din sute de tipuri de bere artizanală și de a interacționa direct cu zeci de producători, am mai pregătit concerte live, concursuri inedite și diverse activități distractive și relaxante”, spune Vlad Ivănescu, co-organizator al evenimentului.

Accesul la eveniment este liber.

Publicul se va putea bucura de întreaga experiență Cluj Craft Beer Festival prin două variante: achiziționarea unui pahar de sticlă reutilizabil în valoare de 8 lei care va rămâne în posesia cumpărătorilor sau achiziționarea unui pahar de plastic reutilizabil oferit în schimbul unei garanții de 10 lei, ce poate fi returnat organizatorilor la plecare și astfel, recuperată garanția.

„Pentru că ne pasă de mediul înconjurător, vom continua să utilizăm doar pahare reutilizabile pentru servirea berii artizanale. Vrem ca experiența Cluj Craft Beer Festival nu doar să educe publicul în materie de gusturi ci și de obiceiuri sănătoase și prietenoase față de mediul care ne înconjoară”, a spus Mihai Cotos, co-organizator Cluj Craft Beer Festival.

Craft Beer Festival, organizat de Studio 26, 16 Bakers și Alteractive, este un eveniment special care aduce împreună producătorii de bere artizanală și oferă iubitorilor acestui tip de bere și nu numai posibilitatea de a petrece patru zile într-un cadru relaxat, cu muzică bună.Lasă un răspuns

Site creat de