De Vazut, Important

Descoperă la UNTOLD: Artiștii mai puțin cunoscuți, dar pe care trebuie să îi vezi

daydreaming

Sezonul de festivaluri este în plină desfășurare, iar UNTOLD, unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale ale anului, se apropie cu pași repezi. Cu un line-up care cuprinde nume celebre ale muzicii electronice și pop, festivalul atrage anual mii de melomani din întreaga lume. Dar partea cu adevărat fascinantă a acestui eveniment unic este diversitatea sa.

UNTOLD nu este doar despre superstarurile pe care le știm și le iubim. Este și despre descoperirea acelor talente ascunse care stau să iasă la lumină, care aduc un suflu proaspăt și care pot oferi surprize de neuitat.

În rândurile ce urmează, vom pune în lumină câțiva dintre acești artiști mai puțin cunoscuți, dar care merită toată atenția ta la UNTOLD.

B Jones:
B Jones devine rapid un nume de top pe scena muzicii electronice. DJ-ul spaniol și-a câștigat reputația pentru beat-urile sale house puternice și pline de energie, având prezențe la unele dintre cele mai mari festivaluri din întreaga lume, precum Tomorrowland și Ushuaïa Ibiza.

Justin Jesso:
Justin Jesso este un cântăreț și compozitor american cunoscut pentru colaborarea cu Kygo la hitul „Stargazing”. Vocea lui sufletească și versurile pline de emoție fac ca experiența live să fie deosebită.

Salvatore Ganacci:
Salvatore Ganacci este un DJ și producător suedez cunoscut pentru stilul său unic și plin de energie de a performa. Muzica sa eclectică combină muzica electronică de dans cu influențe din diverse genuri.

Thievery Corporation:
Thievery Corporation, un duo american de muzică electronică, este cunoscut pentru explorarea diferitelor stiluri muzicale, de la dub și reggae la muzica clasică indiană și bossa nova braziliană. Spectacolele lor live sunt o călătorie muzicală imersivă.

Amber Broos:
Amber Broos este o cântăreață și compozitoare belgiană a cărei muzică combină deep house, R&B și pop. Cu vocea sa profundă și melodiile ei antrenante, este un act emergent care nu trebuie ratat.

Nusha:
Nusha este un DJ și producător român care face valuri în scena techno. Cunoscută pentru ritmurile sale hipnotice și energice, setul ei promite să fie o experiență de dans intensă.

Satori:
Satori este un producător și muzician olandez care creează peisaje sonore electronice imersive infuzate cu influențe ale muzicii din întreaga lume. Spectacolele sale includ adesea instrumentație live, oferind o experiență unică în sfera muzicii electronice.

Valentino Khan:
Valentino Khan este un DJ și producător muzical recunoscut pe plan internațional, provenind din Los Angeles, California. Cunoscut pentru stilul său eclectic și energic, Valentino a adunat un urmăritor masiv cu mixul său unic de muzică trap, EDM, house și hip-hop.

Rampue:
Rampue, un DJ și producător muzical originar din Berlin, Germania, este cunoscut pentru stilul său unic care combină influențe de muzică electronică, tech-house și deep house cu elemente de world music.

Aname:
Aname este o stea în ascensiune în scena techno. Cunoscută pentru seturile sale atmosferice și melancolice, muzica Aname este perfectă pentru cei care caută o experiență de festival mai profundă și introspectivă.

Amintiți-vă, una dintre bucuriile de a participa la un festival de muzică precum UNTOLD este șansa de a descoperi noi artiști și sunete. Asigurați-vă că vă alocați timp pentru a explora acești artiști mai puțin cunoscuți – s-ar putea să descoperiți următorul vostru artist preferat!

10 lucruri pe care NU ar trebui să le faci la festivalul UNTOLD:Lasă un răspuns

Site creat de