Din Oras

DGASPC Cluj: rolul si misiunea

DGASPC Cluj

Ce este DGASPC Cluj si ce servicii oferă pentru protecția copiilor și asistența socială în orașul Cluj?

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) din Cluj este instituție publica cu rol principal de a asigura servicii de asistență socială și protecția copiilor din oraș. Misiunea DGASPC Cluj este de a oferi servicii integrate și de calitate pentru copii, tineri, familii și persoane vulnerabile din orașul Cluj.

Protejarea copiilor este o prioritate pentru DGASPC Cluj, aceasta are drept principal responsabilitate investigarea și intervenția în cazurile de abuz sau neglijare a copiilor, precum și asistența pentru copiii care au fost plasați în îngrijire instituțională sau în sistemul de adopție.

DGASPC Cluj oferă servicii de asistență socială pentru persoanele vulnerabile din orașul Cluj cum ar fi: persoanele în vârstă, persoanele cu dizabilități sau persoanele care se confruntă cu probleme de sănătate mintală sau sociale. Acestea include servicii precum asistență la domiciliu, asistență socială pentru persoanele în vârstă, asistență pentru persoanele cu dizabilități sau consiliere și sprijin pentru persoanele care se confruntă cu probleme de sănătate mintală.

DGASPC Cluj are un personal calificat si bine pregătit pentru a gestiona cazurile de abuz sau neglijare a copiilor si pentru a oferi servicii de asistență socială de calitate pentru persoanele vulnerabile. Institutia colaborează cu alte instituții publice si private pentru a putea oferi servicii complete pentru persoanele care au nevoie.

Aşadar, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Cluj este o instituție esențială în orașul Cluj care asigură servicii de protecție și asistență pentru copii, tineri, familii și persoane vulnerabile. Misiunea sa este de a oferi servicii integrate și de calitate pentru a asigura protecția și bunăstarea acestor grupuri vulnerabile din comunitate.

Adresa:  Str. General Eremia Grigorescu 37-39, Cluj-Napoca

Telefon: 0264 420 146Lasă un răspuns

Site creat de