Studentie, Important

Donează sânge! Fii erou! – Organizația Studenților Mediciniști din Cluj desfăşoară o campanie de donare de sânge

donat sange osm 2016

Organizația Studenților Mediciniști din Cluj (OSM Cluj) în colaborare cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj organizează campania ”Donează sânge! Fii erou!”.

Persoanele care doresc să doneze sânge sunt așteptate cu buletinul/cartea de identitate între 5-9 decembrie 2016, orele 7:30-13:00, la sediul CRTS, str. N. Bălcescu nr. 18. Această campanie face parte din campania naţională

De peste 15 ani Organizația Studenților Mediciniști din Cluj, în colaborare cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj, desfășoară campanii de donare de sânge.

Deficitul de unități de sânge și preparate din sânge necesare salvării vieții unor bolnavi cu care se confruntă clinicile universitare clujene a motivat voluntarii Organizației Studenților Mediciniști din Cluj, prin proiectul “Donează sânge! Fii erou!” să ajute Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj să acopere aceste necesități.

Pe perioada campaniei dorim ca numărul de donatori să se ridice la 600 și să se recolteze o cantitate de aproximativ 270 L de sânge. Clujul este primul și singurul centru universitar care a reușit pe parcursul ultimelor campanii organizate să mobilizeze un număr atât de mare de donatori în doar 5 zile.

Pentru a ne atinge obiectivele propuse și pentru a demonstra că orașul Cluj-Napoca are un spirit civic dezvoltat și în același timp comunitatea locală pune accentul pe adevăratele valori avem nevoie de tot ajutorul și susținerea cu care ne puteți întâmpina. Am fi onorați și în același timp recunoscători dacă ne sunteți alături pentru promovarea acestor valori și pentru atingerea obiectivelor mai sus menționate, împreună demonstrând încă o dată lucrurile minunate care se pot realiza prin efortul comun al comunității locale” au transmis organizatorii actiunii.

Organizația Studenților Mediciniști din Cluj este organizația reprezentativă pentru studenții Facultății de Medicină din cadrul UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca.

 Lasă un răspuns

Site creat de