Important, Sport

Dorin Stan de la TENGU Cluj a devenit campion european la K1

Stan Dorin campion european k1

Sportivul Dorin Stan de la TENGU Cluj a devenit campion european la K1. Clujeanul a obţinut medalia de aur la categoria -80 kg, proba K1 din cadrul Campionatului European de Kick-Box desfăşurat în Sala Polivalentă din Bucureşti.

Dorin Stan a obţinut titlul de campion european după ce a câştigat meciurile din semifinala şi finală prin KO. În primul meci, clujeanul şi-a pus adversarul la pământ după o lovitură de genunchi la corp, urmând ca în finală să se impună, tot prin KO, printr-un High-Kick.

Am mers foarte pregătit la această competiţie, deoarece particip aproape lunar la gale de kick-box. Vreau să mulţumesc antrenorului care a fost lângă mine şi celor care au susţinut deplasarea la Bucureşti şi tot ce a ţinut de ea” a declarat Dorin Stan pentru cluju.ro.

Pe lângă medalia de aur, luptătorul din Cluj-Napoca a câştigat şi medalia de bronz la proba KickBox Low Kick, după o evoluţie excelentă.

La Campionatul European de WTK şi WTKA de la Bucureşti au participat peste 1.500 de sportivi din 35 de ţări, inclusiv figuri emblematice din domeniu precum maestrul Tommaso D’Adamo sau Brian Beck. Cei peste 1.500 de sportivi s-au întrecut în diferite probe precum freestyle, semi, light, kick light, K1 light, muay boran, musical forms, forme. Evenimentul a fost organizat de Federația Română de Freestyle Kickboxing (F.R.F.K.) împreună cu Fundația pentru Tineret a Municipiului București (F.T.M.B.).Lasă un răspuns

Site creat de