Uncategorized

Victorie a lui Stan Dorin de la TENGU Cluj în cadrul Galei GP Tracia 33 (FOTO)

Dorin Stan GP Tracia 33

Sportivul clujean Stan Dorin, legitimat la clubul TENGU Cluj, l-a învins, duminică seara, în trei reprize pe Adrian Roşca. Meciul a făcut parte din SUPERFIGHT-UL K1 din cadrul Galei GP Tracia 33 organizat la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Stan Dorin a intrat în ring în aplauzele a sute de clujeni care l-au susţinut pe parcursul întregii lupte. Clujeanul a făcut un meci frumos şi i-a răsplătit pe cei care i-au strigat numele de-a lungul celor trei reprize cu o victorie clară.

La finalul luptei, Stan Dorin le-a mulţumit celor prezenţi pentru susţinere şi a transmis un mesaj: „Trimiteţi copiii la sport. La orice sport, nu neapărat kickbox, deoarece trebuie să facă mişcare!

Stan Dorin Ioan (30 de ani), singurul clujean care a luptat în cadrul Galei GP Tracia 33, şi-a trecut în palmares cea de-a 27-a victorie din 30 de meciuri disputate.

Mai multe imagini gasiti pe pagina noastra de Facebook (click AICI)

Celelalte rezultate înregistrate la GP Tracia 33 au fost:

SUPERFIGHT K1

Sebastian Ciobanu (România) l-a învins prin TKO în prima repriză pe Nedreu Daniel (Ungaria)
Cristian Milea (România) l-a învins pe Gorbicz Gabor (Ungaria)
Cardos Anghel (România) l-a învins prin KO tehnic în prima repriză pe Robert Stoica (România)

Centura Fete – 55 kg
Mezei Gabriela a câştigat centura după ce a învins-o pe Delia Georgescu

Centura – 72 kg
Constantin Rusu a câştigat centura după ce l-a învins cu 3-0 pe Cezar Buzdugan

Centura – 85 kg
Daniel Lazăr a câştigat centura după ce l-a învins pe Denis Anghel

Centura – 95 kg
Cozmâncă Sebastian a câştigat centura după ce l-a învins pe Brancu Ilie

Cătălin Moroşanu, Sandu Lungu şi Sebastian Ciobanu au fost invitaţii speciali ai acestui eveniment.

Președintele competiției
Ninel Ianculescu, câștigător al Cupei Mondiale de Kickbox 2005 (categoria -91 kg)

Invitați de onoare:
Vasile Câtea, Președintele Federației Române de Box
Dejeanu Adrian, Președintele Federației Române de Freestyle Kickboxing


GP Tracia 33 a apărut la inițiativa unui grup motivat pentru a lansa un nou concept de brand românesc manifestat în zona artelor marțiale. Unul dintre dezideratele majore ale acestui proiect este afirmarea în plan internațional a acestei competiții, care oferă deja în ediția de debut prezența unor jucători din România, Ungaria, Republica Moldova, Ukraina și Belarus.

Circuitul format din 2 evenimente anuale, a debutat la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca in data de 20 martie, ora 18.00.
Programul evenimentelor a continut minim 3 meciuri pentru fiecare dintre cele 4 categorii ale centurii: +72 kg, +85 kg, +95 kg si fete. De asemenea, pentru fiecare categorie a avut loc un superfight, sustinut de campioni consacrati. Luptele au fost subordonate regulamentului K1/MMA si s-au desfasurat pe o durata de 3 reprize a cate 3 minute fiecare, intre reprize existand cate o pauza de 1minut.

Combatantii pentru titlu sunt aprobati de presedintele competitiei Ninel Ianculescu (campion mondial 2005). Ei provin din cluburile si asociatiile K1 partenere din Romania si strainatate. Edita I a GP TRACIA 33 a avut sportivi din Romania, Republica Moldova, Belarus, Ucraina si Ungaria, intentia de perspectiva fiind aceea de aprofundare a internationalizarii centurii.Lasă un răspuns

Site creat de