Uncategorized

GP Tracia 33 – Azi a avut loc cantarul oficial! Se anunta meciuri spectaculoase la Cluj (FOTO)

GT Tracia 33

Astazi de la ora 15 a avut loc la Iulius Mall cantarul oficial al galei GP Tracia 33. Circuitul format din 2 evenimente anuale, va avea loc maine, 20 martie, de la ora 18 la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.

Toti luptatorii au trecut cu brio de proba cantarului si sunt motivati ca maine in cadrul galei GP Tracia 33 sa faca spectacol in ring.

Singurul clujean care va lupta in cadrul galei este Stan Dorin Ioan – sportiv la Centrul de Arte Martiale TENGU din Cluj-Napoca. Luptatorul clujean il va intalni Adrian Rosca in SUPERFIGHT-UL K1 al galei GP Tracia 33. In varsta de 30 de ani, Dorin Stan a castigat 26 din cele 29 de meciuri disputate pana in prezent.

Programul evenimentelor contine minim 3 meciuri pentru fiecare dintre cele 4 categorii ale centurii: +72 kg, +85 kg, +95 kg si fete. De asemenea, pentru fiecare categorie va avea loc un superfight, sustinut de campioni consacrati. In mod particular, competitia de debut va avea si un superfight de box, pe durata a 5 reprize. Luptele sunt subordonate regulamentului K1/MMA si se desfasoara pe o durata de 3 reprize a cate 3 minute fiecare, intre reprize existand cate o pauza de 1minut. Intre meciuri/categorii sunt programate pauze publicitare cu o durata intre 2 -3 minute.

Combatantii pentru titlu sunt aprobati de presedintele competitiei Ninel Ianculescu (campion mondial 2005). Ei provin din cluburile si asociatiile K1 partenere din Romania si strainatate. Prima editie a GP TRACIA 33 va avea jucatori din Romania, Republica Moldova, Belarus, Ucraina si Ungaria, intentia de perspectiva fiind aceea de aprofundare a internationalizarii centurii.

SUPERFIGHT K1

Sebastian Ciobanu (Romania) vs Nedreu Daniel (Ungaria)
Cristian Milea (Romania) vs Gorbicz Gabor (Ungaria)
Stan Dorin (Romania) vs Adrian Rosca (Romania)
Cardos Anghel (Romania) vs Robert Stoica (Romania)

SUPERFIGHT BOX (6 reprize)
Nazare Florin (Romania) vs. Zablotski Aleh (Belarus)

Combatanti pentru centura

Centura Fete – 55 kg
Delia Georgescu vs.Mezei Gabriela

Centura – 72 kg
Buzdugan Cezar vs.Andrei Leustean

Centura – 85 kg
Lazar Daniel vs.Denis Anghel

Centura – 95 kg
Cozmanca Sebastian vs.Brancu Ilie
Președintele competiției
Ninel Ianculescu, câștigător al Cupei Mondiale de Kickbox 2005 (categoria -91 kg)

Invitați de onoare:
Vasile Câtea, Președintele Federației Române de Box
Dejeanu Adrian, Președintele Federației Române de Freestyle Kickboxing

Invitați speciali:
Cătălin Moroșanu
Sandu Lungu
Sebastian Ciobanu

photo credit: Claudiu MorarLasă un răspuns

Site creat de