Sport, Important

Două terenuri amenajate în Sala Polivalentă din Cluj pentru turneul de tenis Transylvania Open

Două terenuri amenajate în Sala Polivalentă din Cluj pentru turneul de tenis Transylvania Open

Transylvania Open, turneul de nivel WTA250 de la Cluj-Napoca, propune o organizare unică pentru competițiile de tenis găzduite de România.

În Sala Polivalentă din oraș sunt amplasate două terenuri, pe care sportive de top precum Simona Halep, Emma Răducanu și Garbine Muguruza vor evolua.

Sâmbătă, pe 23 octombrie, vor începe meciurile de pe tabloul de calificări, acolo unde vor participa jucătoare precum Andreea Prisăcariu, Ana Bogdan, Briana Szabo, Ilinca Amariei și Irina Bara.

Între timp, organizatorii muncesc de zor pentru ca Sala Polivalentă să fie gata la timp. În arenă vor fi amplasate două terenuri, despărțite de cortine negre ridicate la o înălțime de 16 metri. Astfel, în Sala Polivalentă vor putea avea loc meciuri în paralel. Eforturile logistice sunt, în mod firesc, costisitoare. Patrick Ciorcilă, directorul turneului, a transmis pentru Look Sport care sunt costurile totale.

Această prelată a fost produsă de noi. Are două straturi antifonice, sunt 5-6 metri distanță între ele, deci facem tot ce putem pentru a izola fonic. Este un turneu mai costisitor decât cel din vară (n.r. – Winners Open) din cauza acestor provocări logistice. Sărim, cu siguranță, de un milion de euro”, a spus Ciorcilă.

Premiile totale puse în joc pentru participante se ridică la 235.238 dolari.

Pe tabloul principal vor lua startul 32 de jucătoare, favorita numărul 1 urmând a fi Garbine Muguruza (28 de ani, locul 5 WTA). Pe lângă ea, alte două câștigătoare de Grand Slam vin la Cluj-Napoca: Simona Halep (30 de ani, 19 WTA) și Emma Răducanu (18 ani, 24 WTA).

sursa: gsp.ro

Transylvania Open
Două terenuri amenajate în Sala Polivalentă din Cluj pentru turneul de tenis Transylvania Open 3


Lasă un răspuns

Site creat de