Din Oras

DPD Cluj

DPD Cluj

DPD Cluj este o firmă de curierat din oraşul Cluj-Napoca, România. Aceasta oferă servicii de livrare rapidă şi sigură a coletelor în întreaga ţară, precum şi în ţările din Uniunea Europeană.

DPD Cluj se distinge prin atenţia la detalii şi prin profesionalismul personalului sau. Angajaţii firmei sunt bine pregătiţi şi oferă servicii de cea mai bună calitate, astfel încât coletele tale să ajungă la destinaţie rapid şi în siguranţă.

Firma dispune de un parc auto modern şi de echipamente de ultima generaţie, care asigură transportul coletelor în cele mai bune condiţii. De asemenea, DPD Cluj oferă şi servicii de transport rutier şi aerian, în funcţie de nevoile şi cerinţele fiecărui client.

DPD Cluj oferă şi opţiuni de tracking şi de suivi a coletelor, astfel încât să ştii întotdeauna unde se afla şi când va ajunge la destinaţie. De asemenea, firma oferă şi asistenta telefonică pentru orice întrebări sau nelămuriri apar în timpul procesului de livrare.

În ceea ce priveşte tarifele, DPD oferă preţuri competitive şi flexibilitate în ceea ce priveşte plată. De asemenea, firma oferă şi discount-uri şi oferte speciale pentru clienţii fideli sau pentru cei care au nevoie de livrări frecvente.

În concluzie, DPD Cluj este o alegere ideală atunci când ai nevoie de o firmă de curierat de încredere în Cluj-Napoca. Personalul său profesionist şi echipamentele moderne asigura că coletele tale vor ajunge la destinaţie rapid şi în siguranţă.

Adresă: Parc Logistic Transilvania, Depozit D15, Strada Orăștiei 10, Cluj-Napoca

Telefon: 0727 806 289Lasă un răspuns

Site creat de