Important, Timp liber

Dragobete 2024 la Cluj: Evenimente speciale organizate la Cluj de Ziua Iubirii

Dragobete 2024

Dragobete 2024 la Cluj: Evenimente speciale organizate la Cluj de Ziua Iubirii

Clujul sărbătoreşte Dragobetele cu o diversitate de evenimente care celebrează dragostea și tradiția românească.

Pregătiți-vă pentru o noapte de improvizație unde râsul e garantat și unde gusturile fine te vor cuceri pe loc. Iar dacă jazz-ul e muzica sufletului tău, atunci te așteaptă o sesiune de jamming care te va face să dansezi. Și să nu uităm de târgul de pe Bulevardul Eroilor, locul perfect să găsești acel cadou unic.

Dragobete 2024: Ghidul evenimentelor

  1. Improv Show | Improbabilii | Dragobete Special: O seară de improvizație la Urania unde umorul și spontaneitatea se îmbină pentru a crea momente unice și memorabile. Ideal pentru cupluri sau persoane singure în căutarea distracției.
  2. Soldăței, Dragobeți & Dragobete: Un eveniment culinar organizat „La Soldăței” care promite să cucerească orice inimă prin deliciile pregătite, combinând tradiția cu gusturi moderne.
  3. Dragobeți și Dragobete | Danaga live&dj set: O seară îmbibată în legenda Dragobetelui, cu muzică live și seturi DJ care vor răsuna poveștile iubirii la Cotton Cub Cluj.
  4. Dragobete & povești la ceai: O proiecție de film la Cinema Victoria urmată de discuții la ceai, oferind o experiență culturală și sentimentală profundă.
  5. Jazz Jam Session at Insomnia Café&Bistro – Dragobete Edition: O sesiune de jazz deschisă, perfectă pentru cei care doresc să se bucure de muzică bună într-un cadru intim la Insomnia Cafe.
  6. Cluju-i veșnic zâmbitor de Dragobete și Mărțișor! – Târg de primăvară: Un târg vibrant pe Bulevardul Eroilor, unde meșterii populari își etalează creațiile, oferind o selecție bogată de cadouri de Dragobete și Mărțișor.

Fiecare eveniment aduce în prim-plan tradiții și modernitate, oferind clujenilor și vizitatorilor modalități diverse de a sărbători dragostea și venirea primăverii.
Lasă un răspuns

Site creat de