Important, Timp liber

Târg de Primăvară la Cluj: Cadouri unice pentru Dragobete, 1 şi 8 Martie

Târg de Primăvară la Cluj

Târg de Primăvară la Cluj: Tradiții și Meșteșuguri la Îndemâna Tuturor

Începând cu 23 februarie și până pe 10 martie, Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca, un loc emblematic al orașului, se va transforma într-un spațiu colorat și plin de viață, găzduind un târg de primăvară ce promite să fie punctul de întâlnire al meșteșugarilor și al iubitorilor de frumos.

Târgul de Primăvară de la Cluj, ce va fi amplasat strategic lângă simbolul renumit al orașului, clopotul de pe Bulevardul Eroilor, va fi deschis zilnic între orele 10:00 și 20:00.

Vizitatorii vor avea oportunitatea de a explora „căsuțele de poveste” ale meșteșugarilor, unde vor fi expuse și oferite spre vânzare o gamă largă de obiecte de artizanat și produse locale de sezon.

Organizatorii târgului au pregătit cu mare atenție o selecție variată de cadouri speciale pentru Dragobete, sute de mărțișoare și atenții minunate pentru 8 Martie.

Fiecare produs este un testament al măiestriei și pasiunii meșterilor populari, purtând în sine povestea, amprenta și o părticică din sufletul creatorilor.

Vă așteptăm cu mare drag la primul târg din acest an, menit să vă inspire și să vă aducă mai aproape de lumea bogată a tradiției și frumusețea datinilor noastre, mai ales acum, în prag de primăvară„, transmit organizatorii.

În plus, evenimentul se va extinde și în Piața Avram Iancu, între 24 februarie și 8 martie, unde Asociația Meșteșugarilor va prezenta zeci de standuri pline de culoare și creativitate, între aceleași ore, 10:00 – 20:00.

Pe parcursul celor două evenimente, peste 80 de meșteri populari și producători locali vor aduce în fața vizitatorilor mii de produse tradiționale, obiecte de artizanat și creații unicat. Aceasta este o ocazie excelentă pentru clujeni și turiști să (re)descopere bogăția culturală a zonei și să sprijine talentul local.

Târg de Primăvară la Cluj: Mesajul organizatorilor

Împreună ducem tradiția mai departe„, este mesajul cu care organizatorii târgului de primăvară își propun să unească comunitatea și să celebreze frumusețea și diversitatea meșteșugurilor tradiționale.

foto: Asociatia Mesterilor Populari Clujeni
Lasă un răspuns

Site creat de