Din Oras

Electrica Cluj

Electrica Cluj

Furnizarea de energie electrică este esenţială pentru funcţionarea oricărei societăţi, iar Electrica Cluj este compania de care vă puteţi baza pentru acest serviciu esenţial. Cu o experienţă de peste 20 de ani în domeniu, Electrica Cluj a devenit un lider de piaţă în regiunea Cluj, oferind energie electrică de calitate pentru o varietate de consumatori, de la persoane fizice la companii mari.

Echipa din Cluj este formată din profesionişti calificaţi, care se asigura că toţi clienţii lor primesc energie electrică la standarde înalte de calitate. Compania deţine echipamente moderne şi tehnologii avansate, care permit o distribuţie eficientă şi sigură a energiei electrice.

Dar serviciile companiei nu se opresc doar la furnizarea de energie electrică. Ei oferă, de asemenea, asistenţă tehnică şi suport pentru toţi clienţii lor, indiferent de nevoile lor. Dacă aveţi întrebări sau probleme cu privire la facturarea, contractele sau serviciile lor, personalul sucursalei Electrica din Cluj este întotdeauna disponibil pentru a vă oferi ajutor.

Dacă sunteţi în căutarea unei companii de energie electrică de încredere în Cluj, nu trebuie să căutaţi mai departe. Electrica Cluj este alegerea perfectă pentru nevoile dvs. de energie electrică. Cu o echipă dedicată şi servicii de calitate, puteţi avea încredere că sucursala Electrica din Cluj va oferi tot ceea ce aveţi nevoie pentru a vă desfăşura activitatea în mod eficient şi sigur.

Date de contact Sucursala Cluj-Napoca:

Adresa: Cluj-Napoca, str. Taberei, nr. 20, jud. Cluj

Telefon: 0264 205702

Fax: 0264 205704

E-mail: office.cluj@distributie-energie.ro

Telefon Deranjamente Electrica Cluj:

Cluj0264 – 929


Lasă un răspuns

Site creat de