Liceu, Important, Sport

Elevii unei şcoli de dans din Cluj-Napoca sunt campioni mondiali

https://cluju.ro/elevii-unei-scoli-de-dans-din-cluj-napoca-sunt-campioni-mondiali/

Dansatorii talentați ai școlii de dans Step Up Dance Center din Cluj-Napoca au avut un sezon de excepție, aducând acasă un număr impresionant de premii și burse obținute la competiții de dans naționale, internaționale și mondiale.

În perioada octombrie-decembrie 2022, dansatorii școlii au câștigat 30 de locuri întâi, 12 locuri doi și 6 locuri trei la competiții naționale și internaționale, precum și 8 titluri de campioni mondiali, 3 titluri de vicecampioni mondiali și 6 titluri de locul 3 la campionatul mondial.

Pe lângă aceste realizări, copiii au câștigat burse pentru studii în Croația, Italia și România și au obținut trofeul pentru cea mai bună școală de dans.

„Instructorii dedicați ai școlii de dans Step Up Dance Center au muncit fără încetare pentru a se asigura că fiecare dintre dansatorii își atinge potențialul său maxim, iar rezultatele eforturilor lor sunt evidente în numeroasele premii și burse câștigate.

Este o mândrie pentru întreaga comunitate din Cluj-Napoca să vadă cum tinerii dansatori de la această școală de dans respectată excelează la nivel național și international. Așteptăm cu nerăbdare să vedem ce ne rezervă viitorul pentru acești performeri talentați. Fără îndoială, acestea sunt doar începuturile pentru acești tineri campioni în devenire„, au transmis reprezentanţii şcolii de dans.

Step Up Dance
Step Up Dance Center


Lasă un răspuns

Site creat de