Politic

Emil Boc despre inundaţiile de ieri: Cei mai afectaţi au fost locuitorii de pe străzile în pantă (Maramureşului, Breaza, Doinei, Migdalului)

13250482 1103783316354942 1466264930 n

Avertizarea de tip COD PORTOCALIU a provocat mari probleme, ieri, la Cluj-Napoca. Grindina şi ploaia abundentă au inundat mai multe străzi din oraş, precum şi case şi spaţii comerciale. Echipaje de la ISU, Compania de Apă Somes, Rosal, Bratner, RADP, Poliţie şi Primărie au intervenit aseară în zonele afectate de inundaţii şi au reuşit, până în această dimineaţă, să remedieze din probleme. Edilul a declarat pe pagina sa de Facebook că sistemul de canalizare nu a putut face faţă cantităţilor mari de apă căzute, iar că în unele zone canalele au fost înfundate cu gunoaie, fapt ce a agravat situaţia.

Inundatii in mai multe zone din oras . Din nefericire, azi (n.r. ieri) am avut parte de o rupere de nori, iar canalizarea nu a putut face fata la puhoiul de ploaie.

Am fost peste tot unde au fost puncte critice. Cei mai afectati au fost locuitorii de pe strazile in panta (de ex. Maramuresului, Breaza, Doinei, Migdalului etc) dar si de pe alte strazi colectoare, inclusiv din zona semi-centrala. Pur si simplu, datorita viiturii foarte violente apa a trecut peste gurile de canalizare si s-a adunat pe strazile colectoare, chiar si in unele curti ale oamenilor. De asemenea, unele canale de scurgere erau colmatate cu gunoaie si au agravat si mai mult situatia existenta. Au intervenit cu profesionalism cei de la ISU, Compania de Apa Somes, Rosal, Bratner, RADP, Politie si Primarie. Acum situatia este sub control in tot orasul si avem permanenta la Primarie toata noaptea, atata vreme cat este cod galben de vreme rea” a anuntat primarul Emil Boc.1 Comment

  1. Canalele stradale in unele zone nu sunt curatite de foarte muult timp. Oare vina este a cuiva care raspunde de verificarea periodica a activitatii din Cluj? Primaria CE face? Box numai constata dezastrul??/

Lasă un răspuns

Site creat de