Studentie, Important, Liceu

Entrepreneurship Day provoacă tinerii din Cluj-Napoca să învețe cum să facă bani pentru ideea lor

EntrepreneurshipDay Cluj Napoca

Pe 7 aprilie, EA-The Entrepreneurship Academy, singura facultate de antreprenoriat din România ajunge din nou în Cluj-Napoca cu seria de evenimente de antreprenoriat dedicată studenților și elevilor de liceu.

Eveniment unic în Cluj-Napoca, Entrepreneurship Day este locul în care tinerii pot face bani pe bune și pot afla mai multe despre ce înseamnă să ai propriul business de la unul dintre cei mai apreciați antreprenori din oraș.

Competiția de antreprenoriat provoacă tinerii să facă bani pentru ideea lor

Pentru început, participanții se vor întâlni la birourile Salad Box, unul dintre cele mai apreciate business-uri din Cluj-Napoca, acolo unde îl vor cunoaște pe Radu Lupaș, CFO Salad Box. Timp de aproape o oră vor povesti despre antreprenoriat și despre provocările pe care le-a avut de depășit Radu Lupaș în crearea business-ului său.

Imediat după, are loc competiția propriu-zisă în care elevii de liceu și studenții trebuie să iasă în oraș și să adune timp de 3 ore suma de 400 de lei. La final, tinerii vor fi premiați și vor primi sfaturi despre cum să își construiască un business de la zero, participând mai apoi la un workshop despre antreprenoriat alături de echipa EA – The Entrepreneurship Academy.

Ce este EA-The Entrepreneurship Academy?

The Entrepreneurship Academy (EA) este mediul în care echipe de studenți învață business creând și operând afaceri reale, asistați de un Team Coach, profesori și experți care provin din mediul de afaceri intern și internațional.

Dezvoltată în România prin Fundația Entreprenation de către Universitatea Alternativă, Maastricht School of Management și Grupul Educativa, în parteneriat cu Team Academy International și cu mediul de afaceri din România, aceasta este o opțiune puternică de studiu în România pentru tinerii cu ambiție și inițativă.
Entrepreneurship Day este un eveniment gratuit pentru elevii de liceu și pentru studenți, iar echipele câștigătoare vor intra în finala Entrepreneurship Day organizată în București. Înscrierea la eveniment se poate face chiar aici.Lasă un răspuns

Site creat de