Timp liber, Important

Eveniment inedit în pădurea Hoia – Baciu pe timpul nopţii: Escape The Haunted Forest

Eveniment inedit în pădurea Hoia - Baciu la miezul nopţii: Escape The Haunted Forest

Eliberează-ți prietenii, caută indiciile ascunse și găseşte calea de întoarcere spre civilizație.

Foloseste-ți imaginatia, logica si creativitatea într-un joc plin de adrenalină și suspans.

Cum vei reacționa în momentul în care vei rămâne singur în pădure?

Vei reuși să rămâi calm, să calculezi, să investighezi? Sau instinctul de conservare va prima? The Dungeon și Mistery Cluj organizează sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 19:00 un eveniment care le oferă clujenilor posibilitatea a-și testa abilitățile in situatii limită în pădurea Hoia – Baciu.

Prin aceste activități, participanții au ocazia de a-și folosi abilitățile într-un joc captivant și dinamic prin care vor avea oportunitatea de a cunoaște într-un mod distractiv și pădurea Hoia-Baciu. Dorim ca participanții să facă parte dintr-o poveste și să joace rolul unor personaje al căror scop este să evadeze din pădurea bântuită folosind toate mijloacele pe care le au la dispoziție. Ei vor folosi indicii, ghicitori și obiecte ca să rezolve puzzle-uri, sa deschida lacăte și să urmeze trasee bine stabilite care să-i conducă spre succes. De asemenea, este recomandat ca cei interesați să vină cu echipament pentru mersul prin pădure. Întrucât evenimentul va începe seara, veți parcurge traseul pe întuneric, așa ca e necesar să veniți echipați cu lanterne sau frontale. Veți avea nevoie de telefon pentru a accesa locatii GPS, așa că vă sfătuim să veniți cu el încărcat, altfel nu veți putea parcurge traseul”, explică organizatorii.

Cei interesați pot participa la eveniment singuri (în acest caz vor fi „cuplați” cu alte persoane) sau cu o echipă deja formată. Se vor forma echipe de maximum șase persoane.

Vârsta minimă de participare este de 18 ani.

Mai multe detalii despre eveniment găsiţi aici.

Pădurea Hoia Baciu din Cluj inclusă în „topul internaţional al destinaţiilor pe care care doar cei mai curajoşi turişti le pot vizita”Lasă un răspuns

Site creat de