Social & Cultura, De Vazut, Important

Pădurea Hoia Baciu din Cluj inclusă în „topul internaţional al destinaţiilor pe care care doar cei mai curajoşi turişti le pot vizita”

padurea hoia baciu

Înainte de a pleca în vacanță, ne planificăm foarte atent traseul și învățăm cât mai mult posibil despre locul pe care îl vom vizita. Oamenii merg în vacanțe din diferite motive: unii caută pacea și liniștea, iar unii doresc să îşi învingă temerile și să caute provocări. Cu toate acestea, nu toată lumea are timpul sau banii pentru a vizita fiecare loc pe care şi-l doresc.

Bright Side a făcut o listă de locuri care te pot face să te simți ca și cum ai fi un personaj într-un film de groază. Dacă sunteți unul dintre acei oameni care au nevoie de o doză mare de adrenalină în viața lor, trebuie să vizitați cel puțin unul din aceste locuri.

Pădurea Hoia este situată în Transilvania și este renumită pentru diferite povestiri despre evenimente paranormale. Potrivit legendei, pădurea este numită după un păstor care a intrat odată în pădure cu animalele și a dispărut cu ele într-o ceață groasă.

Mulți cercetători susțin că au experimentat teamă, s-au panicat și au auzit voci diferite în timp ce se aflau în pădure – toate din motive inexplicabile. Unii dintre ei sunt convinși că au văzut acolo OZN-uri; alții sunt siguri că au întâlnit fantome. E greu de crezut în toate acestea, chiar dacă există fotografii care se presupune că au capturat aceste evenimente. Dar există un loc mai bun decât Transilvania pentru ca așa ceva să se întâmple?” au scris redactorii Bright Side.

padurea bantuita Hoia-Baciu

În topul destinaţiilor se mai numără „Cimitirul maşinilor” din Belgia, Catacombele „Capuchin” din Italia, „Sicriele suspendate” din Filipine sau „Dealul Crucilor” din Lituania.Lasă un răspuns

Site creat de