Important, Timp liber

Eveniment pentru iubitorii de LEGO la Cluj – Napoca

LEGO

Eveniment pentru iubitorii de LEGO la Cluj – Napoca

La Iulius Mall Cluj vei avea parte de un weekend în care poți să te întorci pe tărâmul copilăriei și să redescoperi magia lucrurilor simple.

Vino să admiri unul dintre cele mai mari seturi realizate, de-a lungul timpului, din piese LEGO® – o replică a Turnului Eiffel, în cadrul expoziției Brickenburg – Zilele Fanilor LEGO®! În cadrul evenimentului vor avea loc și Ateliere de Construcție pentru copii.

Cu o tematică de primăvaraspecială, focusată pe arhitectură și diverse mecanisme tehnice funcționale și zone citadine construite din cărămizi LEGO®, expoziția care i-a fascinat pe clujeni la edițiile anterioare revine în Iulius Mall. În perioada 19 – 21 aprilie 2024, în Atriumul principal, zeci de mii de piese vor forma orașe în miniatură pe care le poți admira.

Vedeta expoziției este replica Turnului Eiffel, unul dintre cele mai mari seturi realizate de-a lungul timpului din piese LEGO®, care măsoară 1,5 m înălțime și este construită din nu mai puțin de 10.000 de piese.

În cadrul evenimentului cei mici sunt invitați să își lase imaginația să prindă forme în cadrul atelierelor de construcție.

Sesiunile de joacă au loc în fiecare zi, în intervalul orar 15.00 – 19.00. La Atelierele de Construcție sunt așteptați copiii cu vârsta mai mare de 5 ani. Accesul în cadrul expoziției, cât și la ateliere este gratuit, iar copii sub 7 ani trebuie să fie însoțiți.Lasă un răspuns

Site creat de