Studentie

Eveniment în premieră la UBB: expoziția Mobilă despre Cutremure – MOBEE

cutremur

Institutul Național  de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului, Măgurele (INCDFP) în colaborare cu Facultatea de Știința si Ingineria Mediului a Universității Babeș-Bolyai organizează în perioada 22 – 25 mai, expoziția Mobilă despre Cutremure – MOBEE.

Evenimentul se va desfășura în holul sediului Facultății de Știința și Ingineria Mediului (str. Fântânele, nr. 30) după următorul program:

  • 2225 mai –  orele 12.0018.00

Expoziția Mobilă despre Cutremure – MOBEE reprezintă cel mai nou mijloc de informare cu privire la cauzele, caracteristicile și efectele cutremurelor, fiind rezultatul unui proiect național de cercetare inovator (www.mobee.info), care a adus laolaltă seismologi (Institutul Național pentru Fizica Pământului), artiști grafici (Universitatea Națională de Arte) și dezvoltatori de aplicații IT (SIVECO).

Participanții vor putea afla unde au loc cutremurele în România, de ce zona Vrancea este atât de periculoasă, se vor putea bucura de aplicațiile interactive, vor vedea machete printate 3D la scară mare și vor putea afla cât de pregătiți sunt în caz de cutremur și multe alte informații.Lasă un răspuns

Site creat de