Timp liber, Important

Expoziție de Ziua IEI la Muzeul Etnografic al Transilvaniei

Bogăție culturală. Cămășile tradiționale de Mărgău expuse la Cluj-Napoca

Muzeul Etnografic al Transilvaniei marchează Ziua Universală a Iei, oferindu-vă o selecție de 70 de cămăși tradiționale provenite din 53 de zone și subzone etnografice, databile din perioada mijlocul secolului XIX – mijlocul secolului XX.

Vernisajul expoziției va avea loc doar online, în data de 24 iunie 2020, ora 13 și va putea fi vizionat în direct pe pagina de Facebook a muzeului.

Expoziția va fi deschisă până în 26 iulie 2020, de miercuri până duminică, între orele 10-18, ultima intrare ora 17.

Vizitatorii sunt rugaţi să respecte toate condițiile impuse de starea de alertă timpul vizitei dvs., aceleași cu cele ale vizitării întregului muzeu:

● Purtaţi o mască medicală sau non-medicală pe întreaga durată a vizitei în muzeu. Pentru a asigura un nivel adecvat de protecţie, masca se poziţionează astfel încât să acopere integral nasul, gura şi bărbia.

● Luaţi în considerare faptul că numărul maxim permis de vizitatori (prezenţi simultan) într-o sală de expoziţie este de 3 (trei) persoane, pentru a se facilita menţinerea distanţei fizice.

● Păstraţi distanţa de siguranţă de cel puţin 2 m faţă de ceilalţi vizitatori şi față de personalul muzeului cu care intraţi în contact.

● Dezinfectaţi-vă mâinile şi încălţămintea folosind dezinfectantul pe bază de alcool şi covorul decontaminant puse la dispoziţia dumneavoastră la intrarea în muzeu.

● Puteți solicita botoşei de unică folosinţă de la casieria muzeului.

● Respectaţi circuitul de vizitare unidirecţional stabilit în interiorul sălilor de expoziţie, precum şi indicaţiile personalului de supraveghere şi ale serviciului de pază.

● Evitaţi formarea de grupuri

● În intervalul orar 13-13,30, spațiul expozițional va fi închis pentru dezinfectare.

Bogăție culturală. Cămășile tradiționale de Mărgău expuse la Cluj-Napoca (FOTO)Lasă un răspuns

Site creat de