Timp liber, Important

Festivalul Beer Crafters se întoarce la Cluj

Beer Crafters

Cei mai desăvârșiți creatori de bere artizanală se reunesc la Cluj pentru o nouă ediție Beer Crafters.

Festivalul dedicat creatorilor de bere se întoarce de această dată la Iulius Parc în perioada 24 – 26 Septembrie.

Clujenii, și nu numai, sunt invitați să servească o porție de bună-dispoziție timp de 3 zile pline de delicii culinare și specialități de bere artizanală.

Cu acest prilej, cei prezenți vor avea șansa de a cunoaște berari celebri care au făcut istorie pe scena națională și internațională.

30 de etichete de bere la Beer Crafters

Alături de cele peste 30 de etichete de bere, cei prezenți se vor putea bucura și de rețetele și deliciile culinare a șapte vendori specializați în preparate diverse.

„Într-o perioadă plină de provocări cauzate de restricțiile existente, este important să ne reamintim rețeta stării de bine. Deși ne e dor de evenimentele clasice, considerăm totuși că putem să ținem aproape de publicul nostru, chiar și respectând toate normele în vigoare. Drept urmare, am decis să readucem în prim plan un festival tânăr în rândul clujenilor dar atât de apreciat încă de la prima ediție: Beer Crafters. Este modul nostru de a ține aproape de public și de a oferi suport și comunității berarilor în interacțiunea cu cei pasionați de creațiile lor.” – Iancu Șerbănescu, organizator

Indiferent de vârstă, intrarea la Beer Crafters Festival este gratuită, însă ceea ce contează este să ai la tine cheful de distracție și o pofta de mâncare uriașă!

Te așteaptă 3 zile pline de arome și produse de calitate degustate în zone de relaxare destinate să reproducă atmosfera festivalurilor internaționale, la care se adaugă ambianța autohtonă.

Accesul la eveniment se va realiza conform normelor impuse de hotărârea Guvernului României, având nr 932 din 9 septembrie 2021 corelată cu incidența infectării cu COVID din municipiul Cluj-Napoca.

Locurile vor fi limitate, iar pentru a intra în perimetrul dedicat festivalului, participanții vor trebui să prezinte fie dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare cu un vaccin autorizat în România; fie dovada că se află în perioada cuprinsă între a 15-a şi 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2; fie dovada rezultatului negativ al unui test RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore.Lasă un răspuns

Site creat de