Timp liber, Important

Festivalul Electric Castle se amână pentru anul 2022

Concertele anului 2019 la Cluj

Electric Castle se amână pentru 2022

Luând în calcul ultimele măsuri anunțate de autorități privind limitarea numărului de spectatori pentru toate evenimentele culturale și de divertisment din această vară, organizatorii Electric Castle (EC) au luat decizia de a amâna pentru 2022 ediția a 8-a a festivalului.

Trupele twenty øne piløts, Gorillaz & Deftones au fost reconfirmate pentru noile date.

Festivalul va avea loc in perioada 13 – 17 iulie 2022.

Focusul pentru următoarea perioadă va fi de a convinge autoritățile să clarifice măsurile anunțate, astfel ca experiența Electric Castle să existe, chiar și într-o formă diferită, în 2021.

Evenimentele sunt limitate la 2500 de spectatori

Conform hotărârii Comitetului Național pentru Situații de Urgență nr 29/14.05.2021, evenimentele din luna iulie vor fi limitate la 2.500 de spectatori. În plus, hotărârea conține alte limitări care, pentru a fi aplicate, necesită clarificări ce vor solicita alte noi runde de discuții, probabil în următoarele săptămâni.

Decizia vine într-un moment în care organizatorii se aflau, oricum, sub presiunea timpului foarte scurt rămas. Graficul normal de implementare a festivalului era, deja, cu mult depășit.

În plus, parte dintre artiștii care ar fi trebuit să se afle pe afiș și-au reprogramat sau anulat turneele europene.

Trupele au reconfirmat deja perezenta la Electric Castle 2022

Toate aceste date analizate în detaliu au condus înspre singura alternativă viabilă și corectă pentru public. Evitarea organizării unei ediții de compromis și stabilirea unor noi date, 13 – 17 iulie 2022.

Toate marile trupe anunțate au reconfirmat imediat prezența lor pe domeniul Banffy. Este vorba de twenty øne piløts, Gorillaz & Deftones.

Biletele la Electric Castle rămân valabile pentru ediţia din 2022

Toate biletele achiziționate pentru ediția a 8-a rămân valabile pentru noile date din 2022. Mai multe detalii și opțiuni vor fi fi comunicate în următoarele zile.

Echipa Electric Castle își dorește ca acest ultim an, în care așteptarea revenirii la normalitate a fost o provocare pentru toată lumea, să nu fi trecut în zadar.

Organizatorii speră în reluarea, în cel mai scurt timp, a discuțiilor legate de măsurile aplicabile evenimentelor, pentru ca acestea să fie pe deplin clarificate.

Organizatorii îşi propun să ofere experiența Electric Castle, în această vară, chiar și într-o formă modificată și adaptată.

Festivalul Electric Castle se amână pentru anul 2022Lasă un răspuns

Site creat de