Politic, Important

Florin Cîțu, premierul României: „Putem vorbi de festivaluri, de evenimente, doar după o campanie de vaccinare de succes”

Festivalul UNTOLD 2018 va fi transmis LIVE pe YouTube

Florin Cîțu – premierul României a declarat, vineri, la Cluj, că a avut o întâlnire cu organizatorii de mari evenimente și are susținerea acestora pentru campania de vaccinare.

Am avut o întâlnire cu organizatorii de mari evenimente. A fost o întâlnire foarte bună. Avem susținerea domniilor lor pentru campania de vaccinare. Putem vorbi de festivaluri, de evenimente, doar după o campanie de vaccinare de succes. Doar așa vom putea deschide economia. Soluțiile le vom discuta în perioada următoare, dar concluzia a fost: cu toții vom participa la campania de vaccinare.

Avem vești bune în ceea ce privește economia. Soluțiile pe care le-am luat au dus la estimări de creșteri. Ne așteptăm la un deficit mai mic de 7%, este o țintă pe care merg eu acum”, a declarat Florin Cîțu, într-o conferință de presă la Cluj.

Floroin Cîțu: Putem să atingem ținta de 5 milioane de persoane vaccinate la finalul lunii mai

Putem să atingem ținta de 5 milioane de persoane vaccinate la finalul lunii mai sau începutul lunii iunie. Nu mai avem nicio scuză, avem vaccinul, trebuie să mergem să ne vaccinăm. Și bineînțeles, și ținta mult mai importantă, de 10 milioane de persoane vaccinate, ne spun specialiștii că acolo începe imunizarea generală a populației”, a anunțat Florin Cîțu.

sursa: realitatea.net

Concert experiment la Cluj, propus de primarul Emil Boc: „Aș face un test, să vedem dacă putem relua festivalurile în vară”Lasă un răspuns

Site creat de