Din Zona, Important

Festivalul Lavandei la Bonțida: O sărbătoare a parfumului și culorii

Festivalul Lavandei

Festivalul Lavandei la Bonțida: O sărbătoare a parfumului și culorii

În perioada 21-23 iunie și 28-30 iunie 2024, comuna Bonțida va găzdui un eveniment de neuitat: Festivalul Lavandei, organizat de ferma Lavanda Lola. Acest festival promite să ofere vizitatorilor o experiență senzorială și vizuală deosebită.

Ferma Lavanda Lola își invită oaspeții să se bucure de frumusețea și parfumul lavandei într-un decor pitoresc. Tot ce aveți nevoie pentru a participa este voia bună și dorința de a petrece o zi relaxantă în mijlocul naturii.

Taxa de intrare este de 10 lei de persoană, sumă care se va achita direct la fermă.

Vizitatorii vor fi întâmpinați cu recuzită gratuită, perfectă pentru cele mai instagramabile poze. Acesta este doar începutul unei zile pline de activități și surprize. Festivalul include standuri cu produse pe bază de lavandă, mâncare tradițională delicioasă, siropuri și înghețată cu lavandă, toate menite să încânte simțurile și să aducă bucurie.

În livadă, o scenă va găzdui un program artistic diversificat, aducând muzică și spectacole care vor completa atmosfera de sărbătoare.

Ferma Lavanda Lola din Bonțida a devenit o destinație de poveste pentru iubitorii de natură și frumos. Festivalul Lavandei este o ocazie perfectă de a descoperi această locație deosebită, de a face fotografii memorabile și de a petrece timp de calitate într-un cadru idilic.

Pentru mai multe detalii despre eveniment și programul artistic, vizitați pagina de Facebook a fermei Lavanda Lola.

Image by senivpetro on Freepik

7 locuri din România unde te poți fotografia în lavandăLasă un răspuns

Site creat de