Important, Timp liber

Festivalul Luminii la Cluj: Jonglerii cu foc și mii de luminițe

Festivalul Luminii

Scouts Cluj organizează sâmbătă, 21 octombrie 2023, Festivalul Luminii în Iulius Parc, iar toată familia este așteptată să se bucure de o seară magică, cu mii de luminițe.

În acest weekend, Cercetașii României te invită să redescoperi frumusețea lucrurilor mărunte, cum ar fi: pictatul, origami, tâmplăria, aprinderea lampioanelor.

Ce poţi să faci la Festivalul Luminii de la Cluj

Faimoasele gulguțe, creațiile din hârtie, modelate prin tehnica origami, vor fi aprinse sâmbătă în Iulius Parc.

Cercetașii României organizează tradiționalul Festival al Luminii, iar începând cu ora 18.00 sunteți așteptați să vă bucurați de: atelierul de pictat pe față și cel de făcut gulguțe.

Va avea loc și un atelier de tâmplărie, unde Edmond Reibik și Alexandru Molnar o să prezinte câteva tehnici simple de tâmplărie și cioplit.

În cadrul Festivalului Luminii va putea fi admirată și expoziția „Muzeul Scout”, iar de la ora 21.00 va avea loc un moment cu jonglerii cu focul. Cei care își vor dori să captureze amintirile într-o fotografie, pot merge la photo booth-ul amenajat special pentru ei.

Scopul festivalului este de a oferi  un eveniment în cadrul căruia tinerii au posibilitatea de a se manifesta prin diferite forme de artă, iar participanții se pot deconecta timp de patru ore de la rutină, bucurându-se de atmosfera creată.
1 Comment

Lasă un răspuns

Site creat de