Uncategorized

Flori şi cuvinte frumoase pentru femeile din Clinica de Ginecologie ,,Dominic Stanca" Cluj

12834724 1243260805703241 1515756333 n

Echipa „Sharing love to people” a împărțit astăzi, cu ocazia zilei de 8 Martie, flori şi scrisori alcătuite din cuvinte frumoase doamnelor de la clinica „Dominic Stanca” din Cluj-Napoca. Scopul inițiativei a fost cel de a aminti femeilor cât de important este rolul lor, zi de zi, în societate şi în familie.

Vă prezentăm mai jos un exemplu al unei scrisori pregătite de „Sharing to love” care a adus, alături de flori, zâmbete pe chipurile femeilor de la Clinica de Obstetrica Ginecologie ,,Dominic Stanca” Cluj:

Bună dragă mea,

La mulţi ani ţie, mie şi tuturor sufletelor frumoase pe care le numim simplu „femei”.

Citeam astăzi un citat pe care vreau să îl împărtăşesc şi cu tine. Eleanor Rosvelt spunea că „femeile sunt ca pliculeţele de ceai. Nu poţi şti cât de puternice sunt până nu le arunci în apă fierbinte”.

Sunt momente în care viaţa ne aruncă în apă fierbinte, dar suntem puternice şi reuşim întotdeauna să ieşim la suprafaţă cu mai multă putere.

Voiam doar să îţi spun că eşti puternică, frumoasă şi nu uita că la fel cum apa se răceşte dacă o laşi deoparte câteva minute, la fel şi problemele vin şi trec. Trebuie doar să adăugăm ingredientul secret – un strop de răbdare.

Acordă-ţi puţină răbdare, bucură-te de ziua aceasta, înconjoară-te de persoane iubite şi zâmbeşte! Vezi? Atragi zâmbete înapoi draga mea.

Eşti curajoasă, frumoasă, ai în tine toată puterea pentru a cuceri inimi, zâmbete şi chiar lumea toată. Eşti femeie şi meriţi cel mai călduros „La mulţi ani!”.

Cu drag.Lasă un răspuns

Site creat de