Timp liber, Important

/FORM DAYS – cele mai cunoscute trupe de rock din România vin la Cluj la un concert ce ține 3 zile și trei nopți

/form space cluj

/FORM DAYS – live edition aduce la /FORM SPACE unele dintre cele mai cunoscute trupe de rock din România la un concert ce ține 3 zile și trei nopți. Da, ca în poveste. Povestea /Form Space, care începe vineri după masa și se încheie duminică în noapte.

 

Vineri, 7 aprilie, la /Form Space vor concerta Vița de Vie, Byron și Toy Machines. Sâmbătă, 8 aprilie, e rândul celor de la Omul cu Șobolani, Coma și Theory of Mind să urce pe scenă. Duminică, 9 aprilie, petrecerea se va încheia cu Luna Amară, FronT și Autumn Hotel.

 

afis form daysVrem să facem un maraton de muzică live cu cele mai cool trupe din România. Nu e un festival, e o petrecere pe care ne-am dorit de mult să o organizăm. /FORM SPACE e un spațiu de performance foarte versatil și ofertant, pe toate zonele muzicale și nu numai, așa că petrecerea aceasta îi vine mănușă”, spune Teodor Negrea, managing partner.

 

Abonamentele s-au pus în vânzare aici: http://bit.ly/2n3JjYi

Primele 400 de abonamente au preț special de 80 de lei. După această limită, prețul unui abonament va fi de 100 de lei.

 

Biletele pe zile pot fi cumpărate de aici:

Vineri: http://bit.ly/2ns8Uu6

Sâmbătă: http://bit.ly/2nsiKvM

Duminică: http://bit.ly/2n6ASue


Ne trezim cu ea în minte. Cînd ne ridicăm în coate să vedem dacă e soare afară, ne coboară în suflet şi ne dă un boost de energie, suficient cât să sărim din pat. Ea ne ghidează genunchii în drumul către facultate sau serviciu, iar când ne aşezăm la birou, e deja în degete şi bate ritmul cu piciorul. E ea, muzica, cea mai bună prietenă a noastră, cea care merită o sărbătoare doar a ei.


Citeşte şi: S-a deschis /Form Space – un nou spațiu de evenimente în Cluj cu o capacitate de 835 de locuri (VIDEO)Lasă un răspuns

Site creat de