Studentie

Fosta campioană olimpică și mondială, Gabriela Szabó a fost în vizită la UBB

Gabriela Szabó

Gabriela Szabó, fostă atletă, campioană olimpică și multiplă campioană mondială, a participat la o întâlnire alături de  acad. prof.univ. dr. Ioan-Aurel Pop, rectorul Universității Babeș-Bolyai, prof. dr. Vasile Bogdan, decanul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport şi Conf. Dr. Leon Gomboş.

Reuniunea a avut loc la Facultatea de Educație Fizică și Sport a UBB, în Parcul Iuliu Hațieganu şi a fost organizată cu ocazia meciurilor de tenis din cadrul Fed Cup, la invitația rectoratului UBB.

De fiecare dată când vin la Cluj pe mine mă trec emoţii foarte puternice, au fost ani frumoşi pe care i-am petrecut aici la Facultatea de Educaţie Fizică și Sport. Oriunde mă duc în lume încerc să promovez facultatea pentru că este cea care a contribuit la formarea mea ca om. Ca ministru al Tineretului şi Sportului am încercat să aducem cât mai multe competiţii sportive aici la Cluj. În 2017 vom organiza Campionatul European de Gimnastică, tot în 2017 vom organiza câteva competiţii de Euro Baschet, tot aici la Cluj. Viaţa sportivă de la Cluj este extrem de activă şi pe mine asta mă onorează foarte tare” a declarat fostul ministru al Tineretului și Sportului, Gabriela Szabó.

La eveniment au mai fost prezenţi şi George Cosac, președintele Federației Române de Tenis, alături de profesori şi studenţi din UBB.Lasă un răspuns

Site creat de