Din Oras

FOTO | Cât costă un apartament de 67 de metri pătraţi în Cluj: 299.999 de euro

cât costă un apartament de 67 de metri pătraţi în Cluj: 299.999 de euro

Un apartament cu două camere, în suprafaţa de 67 mp (suprafaţa utilă), situat în cartierul Gheorgheni din Cluj Napoca a fost scos la vânzare la preţul de 299.000 de euro.

Anunţul publicat pe site-ul de specialitate napocaimobiliare.ro a fost distribuit pe mai multe grupuri de Facebook, unde preţul de 299.999 de euro a fost dezbătut de internauţi.

Apartamentul respectiv este situat în zona Iulius Mall are două camere, o baie, o bucătărie, o terasă şi un garaj. Imobilul a fost ridicat în 2010 şi are o suprafaţă construită de 85 mp şi o suprafaţă utilă de 67 mp.

apartament 300000 euro cluj 2019

Este localizat în cartierul Gheorgheni, la doar câteva minute de importantul centru comercial Iulius Mall, într-un ansamblu rezidenţial de lux. Apartamentul dezvăluie încă de la intrare nota de distincţie şi rafinament date de finisajele ultramoderne realizate la cele mai înalte standarde.

Apartamentul este situat la etajul 7, într-un imobil cu 11 nivele, oferind o panoramă excepţională care te face să uiţi de grijile şi rutina zilnică.” se arată în anunţul publicat pe site-ul respectiv.

Preţul, considerat de internauţi extrem de piperat, este explicat în acelaşi anunţ:

  • toată investiţia în apartament (materiale şi manoperă) este de 206.000 €;
  • apartamentul a costat 100.000 €;
  • parcare la subsol 6.000€;
  • beci (boxă) la subsol 5.000€.

Investiţia totală: apartament, materiale, manoperă a costat 317.000 euro.

Apartamentul este dotat cu un sistem de casă inteligentă, iar finisajele au fost realizate cu materiale deloc ieftine.

Anunţul complet, în cadrul căruia veţi regăsi tot ce oferă acest apartament, îl puteţi accesa aici.

Ansamblul beneficiază de teren de baschet, teren de squash, sala de fitness, sala de conferinţe, biliard, tenis de masă, spaţiu de joacă pentru copiii, piscină, grădiniţă, etc.

Penru siguranţa dumneavoastră, ansamblul este dotat şi supravegheat video, dispunând de serviciu de pază şi protecţie.” se mai arată în anunţul respectiv.

apartament 300000 euro cluj napocaLasă un răspuns

Site creat de