Studentie, Important

„FSPAC: Speak up!” – eveniment dedicat dezvoltării în carieră

Jurnalism

Studenţii Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai vă invită să participaţi, în perioada 4 – 5 martie, între orele 17.00 şi 20.00, la evenimentul „FSPAC: Speak up!”, dedicat dezvoltării în carieră.

Tema conferinței organizate de un grup de 4 studenţi de la Departamentul de Comunicare, Relaţii Publice şi Publicitate al FSPAC care activează deja în domeniul studiat, ”Connecting Minds”, dorește să evidențieze experiențele și abilitățile speakerilor, care se unesc într-un punct comun: Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (FSPAC).

„FSPAC: Speak up!” și-a însușit ca obiective informarea participanților cu privire la oportunitățile de dezvoltare personală și profesională din Cluj-Napoca, lărgirea perspectivelor personale care aparțin participanților și networking-ul între actuali/foști studenți și profesori FSPAC cu alte persoane din domenii conexe.

Evenimentul va cuprinde discursuri scurte, de câte 15 – 20 de minute, susținute de către actuali/foști studenți și cadre didactice ale Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării.

Evenimentul nu este unul intern, ci se adresează tuturor persoanelor interesate de domenii precum: comunicarea, relațiile publice, psihologia, marketingul, planificarea de evenimente, jurnalismul și sănătatea publică.

Pentru mai multe informații, vă invităm să vă adresați organizatorilor evenimentului: Larisa-Claudia Duță, e-mail: larisa.c.duta@gmail.com, tel: +40766449025.

speak up fspac clujLasă un răspuns

Site creat de