Important, Studentie

Gala Premiilor Excellentia – Evenimentul are loc joi în Aula Magna a UBB Cluj

Gala Premiilor Excellentia

Consiliul Studenţilor din Universitatea Babeş-Bolyai vă invită să luaţi parte joi, 26 mai, de la ora 16.00, la Gala de decernare a Premiilor Excellentia. Evenimentul, aflat la cea de-a patra ediţie, va avea loc în Aula Magna a Universităţii (str. M. Kogălniceanu nr.1).

În cadrul Galei Premiilor Excellentia vor fi premiaţi profesorii și studenții tuturor celor 21 de facultăți din cadrul Universității Babeș-Bolyai care s-au remarcat prin rezultate deosebite și aprecieri din partea membrilor comunității acedemice.

Ne vom concretiza admiraţia şi respectul faţă de cei care ne stimulează să aspirăm la mai mult, acele persoane extraordinare cărora le acordăm modestul titlu de profesor, cei care ne modelează, ne ajută să ne astâmpărăm setea de cunoaștere, ne impresionează zi de zi cu măiestria lor şi ne dau impulsul necesar pentru a ne activa potențialul. Le oferim recunoaştere şi tuturor colegilor noştri care s-au remarcat prin performanţe academice şi voluntariat, acelora care şi-au câştigat respectul şi au devenit valoroşi  prin devotamentul şi munca depusă în cadrul universităţii noastre. Va fi o ocazie pentru a-i pune în prim-plan pentru o zi pe cei care reprezintă un exemplu şi o mândrie pentru că fac parte din viața noastră.”, au declarat organizatorii Galei.Lasă un răspuns

Site creat de