Studentie, Important

Global Village: AIESEC Cluj te invită să faci cunoştinţă cu studenţi din Indonezia, India, Hong Kong, Norvegia, Brazilia sau Singapore

Global Village

Cum ar fi dacă toate colțurile lumii s-ar întâlni chiar în orașul tău? Acum totul este posibil, iar AIESEC Cluj-Napoca te invită să-ți petreci vara într-un mediu internațional.

AIESEC este cea mai mare organizație de tineret la nivel mondial care se ocupă cu facilitarea programelor de leadership și de dezvoltare personală și profesională.

Dacă ești dornic să cunoști culturi uimitoare și ți-ar plăcea să guști din bucate chinezești, în timp ce ascuți muzică mexicană și stai de vorbă cu un egiptean atunci locul tău este la Global Village!

Global Village este un eveniment, în cadrul căruia ai oportunitatea de a gusta din delicatese tradiționale, de a asculta muzică și de a viziona dansuri ce provin din cele mai exotice locuri ale lumii. Tot aici ai ocazia să cunoști tineri studenți din tări precum Indonezia, India, Hong Kong, Norvegia, Brazilia sau Singapore, care te așteaptă să faci un scurt tur în jurul țării lor.

Vino să vizitezi toate colțurile lumii într-o singură zi, în data de 8 Iulie, între orele 15:00-20:00 în Iulius Park și înconjoară lumea.

Pentru mai multe detalii, accesează:

Pagina de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/155434531537331/ .

Pagina de facebook a organizatiei: www.facebook.com/AIESEC.ClujNapocaLasă un răspuns

Site creat de