Studentie, Important, IT

Google inaugurează, la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, HUB-ul „Atelierul Digital pentru Programatori”

hub-ul "Atelierul digital pentru Programatori" la cluj

Luni, 18 iunie, între orele 10:00 – 12:00, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca şi Google România deschid noul hub „Atelierul Digital pentru Programatori”.

Evenimentul va avea loc pe Calea Dorobanților nr. 71-73, Cluj-Napoca, la sediul UTCN.

În cadrul evenimentului va avea loc o discuție cu tema: “Competențe digitale. Noi oportunități pentru studenți și IMM-uri”.

În cadrul acestei întâlniri se vom discuta metode de colaborare pentru crearea de oportunități economice pentru studenți și IMM-uri prin creșterea competențelor digitale.

Deschiderea Atelierului Digital va avea loc în prezenţa Ministrului Cercetării şi Inovării – Prof.dr.ing. Nicolae Burnete, a Rectorului Universităţii Tehnice – Prof. dr. ing. Vasile Topa , a reprezentanţilor Facultăţii de Automatica şi Calculatoare, precum şi a altor invitaţi de seamă.

Google a lansat în România în 2016 Atelierul Digital, parte a programului internațional Grow with Google, prin care și-a propus să dezvolte competențele digitale ale studenților, pentru a-i ajuta să își găsească mai ușor un loc de muncă, precum și ale IMM-urilor, pentru a le ajuta să își crească afacerea cu ajutorul mediului online.

La doi ani de la lansarea proiectului, Atelierul Digital va ajunge la un număr de 100,000 de studenți și IMM-uri,instruiți în cadrul programului.

Cu această ocazie sunt organizate o serie de întâlniri în orașele în care există hub-uri Google în colaborare cu universitățile partenere: București, Timișoara, Cluj Napoca, Constanța și Iași.

Aceste hub-uri sunt spații în care companiile locale primesc consultanță gratuită pentru a-și dezvolta afacerea prin online, iar studenții beneficiază de cursuri în online marketing.

Admitere 2018 la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca | Au fost scoase aproape 5000 de locuri la nivel licenţăLasă un răspuns

Site creat de