Din Zona

Hermin Rent a car Cluj: Calitate fara compromisuri

Hermin Rent a car

Ce trebuie sa stii atunci cand te decizi sa inchiriezi o masina in Cluj? Inchirierea unei masini nu reprezintă un lux, este o necesitate in ziua de astazi. Poate ca aveti masina in service sau poate ca va aflati in Cluj in vacanta si fie doriti sa descoperiti frumusetile orasului, fie sa ajungeti in timp la intalnirile de afaceri planificate, inchirierea unei masini este cea mai buna alegere.

In cazul in care inchiriati o masina de la o noua companie, ar trebui să fiti atent la unele detalii:

  1. Nu alegeti compania in functie de cat de mic este pretul, deoarece si celelalte aspecte sunt importanta si puteti avea surprize, in sensul ca masina inchiriata nu este tocmai nouă, ar putea avea foarte multi kilometri la bord sau, si mai neplacut, veti descoperi ca mai aveti de achitat si alte taxe suplimentare atunci când preluati masina, ca de exemplu, asigurarea sau TVA-ul care nu a fost inclusa in pret.

O solutie excelenta de inchirieri auto in Transilvania sunt serviciile oferite de Hermin Rent a Car Cluj, unde puteti alege masini de inchiriat de calitate superioara la un pret scazut, incepand cu 13 Euro pe zi. Fiecare autovehicul se inchiriaza pe o perioada de minim 24h.

  1. Fiti atenti la disponibilitatea autoturismului si la modelul pe are il veti inchiria, pentru a va asigura ca masina respecta cerintele dumneavoastră: portbagaj spatios, suficiente locuri sau tractiune 4 × 4. Motivul vacantei este, de asemenea, foarte important.

Daca calatoriti mai mult in oras, ar fi bine sa inchiriati o masina mica, care va va ajuta in trafic sau la locurile de parcare. In parcul auto Hermin Rent a car Cluj veti descoperi diverse marci de masini, modele noi care nu au fost utilizate in serviciul de car rent mai mult de un an, iar toate masinile includ dotari de siguranta si confort precum ABS, airbag, climatizare, geamuri electrice fata.

  1. Foarte important este si sezonul in care calatoriti si optati pentru un „rent a car Cluj”. In timpul verii ar trebui sa alegeti obligatoriu o mașină cu aer condiționat, iar in timpul iernii ideal este sa alegeti un automobil 4 × 4.

Nu trebuie sa va faceti griji daca veniti din alta tara si trebuie sa calatoriti prin Romania, pentru ca va punem la dispozitie un parc de masini complet echipate. Stim ca iarna este un anotimp dificil, asa ca Hermin Rent a car Cluj va aduce masina in aeroport sau oriunde doriti pe raza orasului Cluj – Napoca.

Toate masinile sunt atent verificate de catre cei mai competenti mecanici, astfel incat clientii sa nu intampine niciun fel de probleme, iar calatoriile acestora sa devina o placere chiar si in timpul iernii.

  1. Fiti atenti la cerințele generale de inchiriere ale companiei, cum ar fi durata minima de inchiriere sau inchirieri auto fara limita de km. Modul de functionare a serviciului Hermin Rent a car Cluj impune o perioada minima de inchiriere de 24 h; in astfel de cazuri se percepe o garantie maxima, iar numarul de km este limitat. Daca insa optati sa inchiriati un autoturism pentru o perioada de la 2 zile in sus, puteti conduce fara limita de km.
  1. Timpul este o resursa importanta pentru fiecare dintre noi, asa ca mare atentie la formalitati. La Hermin Rent a Car Cluj primiti/predati masina in cel mai scurt timp, deoarece formalitatile au fost simplificate la maximum. Clientul trebuie doar sa prezinte un permis de conducere valid, impreuna cu o carte de identitate sau un pasaport.

Acum sper ca ati gasit compania de rent a car Cluj care sa fie pe placul dumneavoastra. Hermin Rent a Car ofera discounturi pentru inchirieri pe perioade mai indelungate, in speranta ca veti deveni un client fidel. Discounturile pot ajunge si pana la 20%.

In incheiere, ar mai fi de spus ca in curand aceste servicii de calitate vor fi disponibile si in Bucuresti, Hermin Rent a car urmand sa ofere servicii de inchirieri auto la aeroportul Otopeni la aceleasi standarde de calitate si aceleasi tarife usor accesibile.Lasă un răspuns

Site creat de