Din Zona

Iarna nu a plecat! La Buscat se schiază şi în acest weekend (FOTO)

aed7a33a 41c2 45c4 b7ce 245c9af287b7

Iarna este încăpăţânată, motiv pentru care, deşi suntem în martie, la Buscat încă avem parte de zăpadă. La munte a nins în aceste zile şi este iarnă – în adevăratul sens al cuvântului. Mai mult, pe lângă zăpada căzută pe Vârful Buscat, administratorii au făcut şi zăpada artificială, tocmai pentru ca pârtia să fie pregătită pentru, cel mai probabil, ultimul weekend de schi din acest sezon.

Schiorii se pot bucura de reduceri de 45% la schi la Buscat Ski Days, în acest weekend (25-27 martie). Administratorii pârtiilor au pregătit şi o ofertă: SKIPASS de weekend la doar 100 lei şi SKIPASS 11 urcări la doar 50 lei.

La aproximativ o oră distanță de Cluj-Napoca, este locul perfect chiar și numai pentru o scurtă evadare din oraș. Stațiunea dispune de două restaurante: Apres Ski Bistro la jumătatea pârtiei albastre și Restaurant Cabana Lupilor la baza pârtiei. Buscat Ski&Summer Resort este situat la 1676 m altitudine și este cea mai ozonificată zonă din România, a doua din Europa, iar peisajul e de poveste!

Ne vedem la schi! Buscat, un munte de zăpadă!Lasă un răspuns

Site creat de