De Vazut

Imaginea zilei: cum a mers îmbrăcat un clujean la cumpărături (FOTO)

lidl baciu cluj coronavirus gluma

Imaginea zilei vine din localitatea Baciu de lângă Cluj-Napoca.

Un bărbat a fost fotografiat într-un supermarket în timp ce îşi făcea cumpărăturile, fiind îmbrăcat într-un „costum” cel puţin neobişnuit: mască de gaze, mănuşi chirurgicale şi o geacă impermeabilă.

Am vrut să cumpăr niște produse și am reușit. Oamenii s-au amuzat. A fost o glumă să mai destindem atmosfera”, a spus clujeanul, potrivit stiridecluj.ro.

Vă reamintim că o persoană infectată cu noul coronavirus este internată la Spitalul de Boli Infecţioase Cluj-Napoca.

Este vorba de un bărbat de 45 de ani din Maramureș.

Bărbatul de 45 ani din Maramureş a venit din Italia din afara zonei carantinate, iar conform analizelor medicale efectuate la laboratorul din Timişoara se confirmă infecţia cu coronavirus. Vineri se vor finaliza şi analizele efectuate la Spitalul de Boli Infecţioase Cluj-Napoca.

Din momentul transferului de la Baia Mare nu a avut contact cu pacientul decât echipa care l-a transportat. A fost internat în secţia clinică pe circuitul separat cu diagnostic de pneumonie interstiţială, cu manifestări de astenie, dificultăţi respiratorii uşoare la efort în cazul deplasării, starea generală de sănătate fiind relativ bună, fără elemente de gravitate”, a declarat prefectul Clujului, Mircea Abrudean, potrivit Mediafax.

sursa foto: stiridecluj.ro


lidl baciu cluj coronavirusLasă un răspuns

Site creat de