Din Oras, Important

Impozite şi taxe Cluj | Modalităţi de plată

Impozite şi taxe Cluj

Impozite şi taxe Cluj

Pentru a-ţi plăti impozitele şi taxele în Cluj, există mai multe opţiuni disponibile. Una dintre cele mai simple şi mai rapide modalităţi este prin intermediul serviciului de plată online al Primăriei Cluj-Napoca. Acest serviciu îţi permite să plăteşti taxele şi impozitele din confortul propriei case, prin intermediul unei conexiuni sigure la internet.

O altă opţiune este să îţi plăteşti taxele şi impozitele prin intermediul băncii tale. Majoritatea băncilor oferă servicii de plată online, prin care poţi efectua plăti securizate către Primăria Cluj-Napoca.

Impozite şi taxe Cluj

Modalități de plată a taxelor și impozitelor locale la Cluj-Napoca:

● online, cu autentificare, pe www.e-primariaclujnapoca.ro (prin e-cont)

● online, pe www.ghiseul.ro, atât pentru persoanele fizice, cât și pentru cele juridice.

Impozite şi taxe Cluj

Spre deosebire de persoanele fizice, reprezentanții persoanelor juridice pot achita taxele și impozitele locale doar după autentificarea în contul de utilizator, atât pe ghiseul.ro,cât și pe website-ul primăriei. Pentru a obține datele de cont pentru accesul la platformă, persoanele juridice pot accesa www.e-primariaclujnapoca.ro, secțiunea Depune cereri – CERERE INSCRIERE in platforma ghiseul.ro pentru PERSOANE JURIDICE

● prin virament bancar în conturile instituției deschise la Trezorerie.

● direct la ghișeele instituției numerar sau cu card bancar;

Plata impozitelor și eliberarea certificatului de atestare fiscală, cu autentificare, se poate efectua accesând următorul link: www.e-primariaclujnapoca.ro/taxe/. În vederea autentificării este necesară înscrierea în sistemul electronic al Direcției Impozite și Taxe Locale.

Prima zi de plată a impozitelor locale, a ratelor și chiriilor este 5 ianuarie.

Cei care achită impozitele și taxele locale până în data de 31.03.2023 beneficiază de o bonificație de 10%.1 Comment

Lasă un răspuns

Site creat de