Social & Cultura

INEDIT – Florăresele din Cluj au primit flori de 8 Martie (FOTO)

8 martie a adus surprize pentru florăresele din Cluj: ele au primit în dar flori! Pentru al doilea an consecutiv, de Ziua Femeii, membrii asociației Magic People, Cristian Gog și Dan Ciulea, sprijiniți de Agenția de proprietate intelectuală TAS, au oferit flori doamnelor și domnișoarelor angajate în florăriile clujene.

La fel cum nimeni nu se gândește să cumpere flori florăreselor, tot așa nimeni nu se gândește să-și monitorizeze marca după ce o înregistrează. De foarte multe ori e simplu să găsești un nume pentru afacerea ta și să crezi că e al tău pe vecie, la fel cum ți se pare normală respingerea ideii de a le oferi un clasic buchet de 8 martie celor care sunt înconjurate de flori în fiecare zi. Dar nimic nu este atât de simplu pe cât pare! Știi că unele dintre aceste doamne și domnișoare nu au mai primit un buchet de flori, nici măcar de ziua lor, de ani de zile, deși se gândesc la un asemenea cadou de câte ori împachetează un buchet pentru altcineva? Știi ce se întâmplă dacă nu îți monitorizezi marca înregistrată? Te poți trezi că “vecinul” tău și-a făcut o afacere cu un nume aproape identic cu al tău, pentru că tu nu l-ai contestat!”, a explicat Adina Țimonea – avocat şi consililier în proprietate industrială, această colaborare inedită.

Agenția TAS se ocupă atât cu înregistrarea, cât și cu monitorizarea permanentă a mărcilor și a indicațiilor geografice, la nivel național și internațional. Oferă de asemenea consultanță și asistență juridică (inclusiv reprezentare în instanță) de specialitate în domeniul proprietății intelectuale.Lasă un răspuns

Site creat de