Studentie

Informaţii utile pentru studenţii din Cluj. Au fost suplimentate ghişeele de unde se pot elibera abonamentele pentru mijloacele de transport în comun

abonamente studenti ctp cluj

Compania de Transport Cluj-Napoca (CTP) aduce la cunoştinţă studenţilor, care beneficiază de gratuităţi şi reduceri la transportul public în municipiul Cluj-Napoca, că au fost suplimentate punctele de vânzare în care se pot elibera abonamente de acest tip.

Astfel, începând cu data de 11 ianuarie 2018, abonamentele pentru studenţi se eliberează la 25 de birouri de abonamente, după următorul program:

birouri abonamente cluj studenti

Vă reamintim că studenţii bugetari, având vârsta de maxim 26 ani, posesori de carduri StudCard, ISIC Student, Euro<26 Student, OMNIPASS sau „A card/A Kártya” beneficiază de gratuitate pe două linii pe mijloacele de transport în comun din oraş.

Studenţii zi – taxă ai Universităţii Babes-Bolyai, având vârsta de maxim 26 ani, orfani sau proveniţi de la casele de copii, posesori de carduri StudCard, ISIC Student, Euro<26 Student, OMNIPASS sau „A card/A Kártya”, beneficiază de gratuitate pe două linii.

Studenţii de la zi – buget care nu deţin unul din cardurile enumerate mai sus (cu vârsta de maxim 26 ani) vor avea reducere de 50% pe o linie.

Studenţii de la zi-taxă si studentii de la zi- buget (cu varsta mai mare de 26 ani), care nu deţin unul din cardurile enumerate mai sus   vor avea reducere de 50% pe o linie.


 

De câţi bani are nevoie un student în Cluj-Napoca? Buget pentru chirie, masă şi timp liber2 Comments

Lasă un răspuns

Site creat de