Liceu, Important

Iniţiativă unică la Cluj: Cumpără o carte și susține educația unui copil de la sat

Iniţiativa unică la Cluj: Cumpără o carte și susține educația unui copil de la sat

My Secret Land, un start-up clujean care realizează cărți personalizate pentru copii, dorește să ofere copiilor de la sate șansa de a avea cărți în care cei mici sunt personajele principale. Astfel, pentru fiecare carte comandată în perioada campaniei, echipa va realiza încă una, pentru un copil din mediul rural.

Echipa My Secret Land a lansat în cursul acestei săptămâni campania „Plantăm dragostea pentru lectură… la sat”, prin care își propun ca poveștile lor personalizate să ajungă la 500 de copii din mediul rural, gratuit.

„Am decis să lansăm această campanie deoarece considerăm că în mediul rural dragostea pentru lectură are nevoie de mai multă dedicare pentru a fi plantată. Așadar, ne-am decis să le oferim în dar copiilor câte o poveste în care fiecare dintre ei este eroul!”, a spus Cristina Clima, fondator My Secret Land și autorul poveștilor.

Campania se desfășoară în perioada 17 iulie –11 septembrie, iar în acest interval, pentru fiecare carte comandată pe site-ul mysecretland.ro, echipa My Secret Land va realiza o carte personalizată pentru un copil din mediul rural. Cărțile personalizate sunt realizate cu creativitate și dragoste pentru cei mici. Poveștile sunt autentice, unicate și prezintă misterele cotidiene pe înțelesul copiilor, fiind făurite astfel încât să pună în valoare calitățile celui mic. Din acest motiv, cei care comandă o carte, pot alege personajul principal, cum arată, unde se petrece acțiunea, ziua de naștere sau chiar și animăluțul de companie.

Echipa va discuta cu reprezentanți ai școlilor și cadre didactice, care să le ofere informațiile necesare pentru a realiza cărțile cu caracteristicile specifice ale copiilor. Odată cu începerea anului școlar, cărțile vor ajunge la copiii din mediul rural cu ajutorul Book Truck-ului de la Cărțile pe față.

Faptele bune mereu atrag oameni care cred în ele. Astfel, în demersul nostru s-au alăturat: Cărțile pe față, Festivalul Internațional de Carte Transilvania și Cluj.com – Ghid Local. Vrei și tu să fii personaj în această poveste? Alătură-te inițiativei. Comandă o carte pentru un copil drag, iar noi ne vom asigura că și un copil de la sat va avea parte de aceeași bucurie. De asemenea, ne-am bucura să ții cont că mai multe cărți comandate înseamnă mai multe cărți donate!”, a adăugat Cristina.

Despre My Secret Land

My Secret Land este un start-up pornit din Cluj, din dragoste pentru lectură și pentru povești  care rămân în minte și în suflet o viață întreagă! Fiecare poveste creată și ilustrată poate fi personalizată cu numele eroului, locul acțiunii, ziua de naștere, animaluțul de companie și ilustrații. Fiecare carte este un produs unicat, #madeinRo!

http://www.mysecretland.roLasă un răspuns

Site creat de