Studentie

InSight – Primul târg de voluntariat și internship din Cluj-Napoca creat de studenți pentru studenți

InSight

Un grup de studenți de la FSPAC organizează târgul „InSight”, târg de voluntariat și internship pentru studenţii UBB, în data de 17 mai, in intervalul orar 10.00-18.00. Evenimentul va avea loc în cădirea FSPAC2 (Str. Minerilor nr. 85).

Organizatorii își propun ca prin intermediul târgului „InSight” să le ofere studenților oportunitatea de a intra in contact cu organizațiile participante și de a se dezvolta pe plan profesional. Astfel, studenții sunt încurajați să intre în contact cu organizații care recrutează voluntari sau interni, acesta fiind primul pas în procesul de recrutare.

  Participanții vor avea șansa să interacţioneze cu profesioniști de la companii precum Sykes, Office Depot sau Bombardier, dar și cu membrii a unor ONG-uri precum AIESEC, OSUBB sau UN Youth.

În cadrul târgului vor fi organizate o serie de activități și workshop-uri pentru studenți. Astfel, tinerii vor învăţa cum pot valorifica voluntariatul în CV (workshop susținut de Oana Ghimbiluț, poziţia ocupată în Centrul de carieră) și cum să redacteze un CV atractiv chiar dacă nu au abilități de design ( workshop susținut de Diana Ștefănescu, graphic designer, din cadrul specializării de Publicitate, FSPAC).

Echipa InSight este formată din șase studenți de la specializarea Publicitate, anul II, care îşi propun să încurajeze studenții să se dezvolte prin contactul cu voluntariatul sau internshipul. Sunt așteptați la târg atât studenți de la FSPAC, cât și de la FSEGA, Facultatea de Business, RISE, Facultatea de Psihologie și Facultatea de Sociologie.Lasă un răspuns

Site creat de