Studentie, Important

JobShop®, cel mai longeviv eveniment de carieră din Cluj-Napoca, va avea loc în perioada 13 – 17 martie

JobShop®

În perioada 13-17 martie, echipa BEST Cluj-Napoca organizează la Casa de Cultură a Studenților cea de-a XXIII-a ediție JobShop®, eveniment național de carieră ce se distinge şi se remarcă prin calitate, profesionalism, entuziasm şi spirit studenţesc.

JobShop® se axează pe dezvoltarea personală şi parcurgerea întregului drum pentru găsirea carierei potrivite, de la alegerea companiei prin participarea la prezentări şi vizite de companii, până la interviul propriu-zis.

JobShop® debutează luni, 13 martie, printr-un workshop de CV, menit să îi învețe pe studenți cum să își pună în evidență cunoștințele și aptitudinile în fața reprezentanților companiilor pe care îi vor întâlni în zilele următoare. În continuarea acestuia, va avea loc o simulare de interviu, activitate în cadrul căreia se poate urmări un scurt scenariu în care apar candidatul și intervievatorul, pregătind studenții pentru momentul în care se vor găsi în această ipostază.

Față în față cu angajatorii

Marți şi miercuri, companiile participante își vor deschide standurile pentru studenți și vor prezenta oferta legată de practică, internshipuri și joburi. JobShop® reunește anul acesta 22 de companii din domenii tehnice diverse. BEST Cluj-Napoca dorește să ușureze procesul de recrutare invitând participanții să depună CV-urile pe site-ul cluj.jobshop.ro

Descoperă cum lucrează companiile

Companiile vor organiza și o serie de workshop-uri și vizite la companii pentru a se face cât mai cunoscute în rândul studenților; anul acesta Kronlux, Accesa, E-on, Porche, Altran, Zynk, Wayfare, UMT Software, ERNI Development Center, RCS&RDS, Netmatch, Banca Transilvania, Heidelbergcement, msg., Telenav, Luminos Labs, ARRK, Betfair, Bosch, Accenture, Michelin, Yardi, Star Assembly și Toastmasters vor fi prezenți la JobShop®.

Open Space Technology – Eveniment unic în Cluj-Napoca

Joi, BEST Cluj-Napoca propune pentru studenții din Cluj-Napoca un eveniment rar întâlnit, unic prin tema propusă. Cum conectăm aplicațiile la IoT este o temă provocatoare, care invită studenții să participe cu idei originale în dezvoltarea tehnologiilor viitorului.

Mai multe detalii, precum și programul complet al activităților din timpul evenimentului se găsesc la adresa: cluj.jobshop.ro.Grupul Local BEST Cluj-Napoca, creat în 1995, este o organizație non-guvernamentală și nonprofit, formată din voluntari din cadrul Universităţii Tehnice. La nivel internațional, BEST (Board of European Students of Technology) există în 33 de țări și 96 de universități, având peste 3300 de membri activi în toată Europa.

Scopul organizației este de a promova diversitatea și de a ajuta studenții europeni de profil tehnic să dobândească o gândire internațională, prin înțelegerea mai bună a culturilor europene. De asemenea oferim posibilitatea de a lucra într-un mediu global, dar și de a acumula abilități tehnice utile în viitoarea carieră de inginer sau antreprenor.Lasă un răspuns

Site creat de