Studentie, Important

JobShop – eveniment la Cluj dedicat studenţilor care îşi caută un loc de muncă

JobShop - eveniment la Cluj dedicat studenţilor care îşi caută un loc de muncă

În perioada 7-11 martie se desfășoară a XXVIII-a ediție a evenimentului național de carieră, JobShop.

Organizația studențească BEST Cluj-Napoca pregătește anual o serie de activități care au rolul de a veni în ajutorul studenților aflați la început de drum înspre formarea profesională.

Evenimentul urmărește să le ofere studenților din domeniul tehnic o punte între aceștia și companiile în căutare de forță de muncă.

Față în față cu angajatorii

Zilele de stand în care studenții vor putea să fie față în față cu angajatorii se vor desfășura în data de 10 și 11 martie, la BT Arena, în intervalul orar 10:00-18:00.

În cadrul acestora, reprezentanții companiilor le vor oferi celor interesați informații în legătură cu ofertele de muncă existente cu CV și cerințele actuale. Cei care vor să afle mai multe despre specificul companiilor și mediul de lucru vor avea ocazia de a lua parte la activitățile pregătite de acestea în cadrul workshop-urilor.

Companiile care vor fi prezente și dornice să vă prezinte oportunitățile lor de angajare sunt partenerul extins Rapidonkey și ceilalți parteneri: Emerson, .msg, Connatix, Analog Devices, Grab, FME, Frequentis, Wayfare, PitechPlus, Accenture, Evozon, RebelDot, UMT, CBMS, BareByte, Accesa.

Cum ai putea avea succes?

Cariere de succes” este un eveniment marca JobShop® organizat pentru studenții care doresc să afle mai multe despre cum să-ți construiești o carieră și drumul plin de obstacole, dar și împlinire, pe care îl au de parcurs.

„Vrem să venim în ajutorul studenților aducând în fața lor diferite personalități ce vor vorbi despre drumul lor către succes și despre cum poate cineva găsi cheia spre motivația personală„, a transmis BEST Cluj-Napoca.

Acest eveniment va avea loc joi, 3 martie, începând cu ora 12:00, în online, pe platforma Zoom, link-ul evenimentului fiind postat pe pagina de Facebook a evenimentului în aceeași zi.

Visezi să ai propriul tău start-up?

How to Start-up” este un eveniment marca JobShop® organizat pentru studenții care doresc să afle mai multe despre ce înseamnă, de fapt, un start-up și să învețe cum pot ajunge să aibă succes.

„Vrem să venim în ajutorul studenților pentru a acumula cunoștințele necesare, dar și pentru a-și găsi motivația necesară să își implementeze propriile idei și să-și transforme visele în realitate„, a transmis BEST Cluj-Napoca.

Acest eveniment va avea loc luni, 7 martie, începând cu ora 18:00, în online, pe platforma Zoom, link-ul evenimentului fiind postat pe pagina de Facebook a evenimentului în aceeași zi.

Ce înseamnă BEST Cluj-Napoca?

Grupul local BEST Cluj-Napoca este format din voluntari din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca și nu numai. Acest grup de tineri entuziaști cu viziuni îndrăznețe sunt extrem de motivați să învețe ce înseamnă munca în echipă, managementul unui proiect sau dezvoltarea unor abilități complementare studiilor universitare. Scopul organizației este de a promova diversitatea și de a ajuta studenții europeni de profil tehnic să dobândească o gândire internațională, prin înțelegerea mai bună a culturilor europene.

„Dorim să le mulțumim tuturor partenerilor și sponsorilor noștri fără de care acest eveniment nu ar fi putut fi posibil și pentru că se implică prin această cale formarea tinerilor„, a transmis BEST Cluj-Napoca.Lasă un răspuns

Site creat de