Liceu, Important

Judecător clujean: În fiecare liceu din Cluj avem consumatori de droguri

tester drog

Judecătorul Cristi Danilet, unul din cei mai cunoscuţi magistraţi clujeni, a declarat că în fiecare liceu din Cluj există consumatori de droguri.

Este un fenomen extins. Cel puțin, Cluj-Napoca, nu avem școală său liceu curat de droguri, și îmi asum ceea ce spun. Consumul de canabis este extins în Cluj. La fiecare liceu, la fiecare școală, avem consumatori de droguri.

Cel mai mic are 10 ani, la un liceu bun din Cluj. Asta înseamnă că avem dealeri în zonă. Noi deja destructurăm lunar, colegii de la DIICOT și BCCO destructurează rețele”, a declarat judecătorul pentru CityNews.ro.

Danileț a mai declarat că anual 300 de persoane care participă la festivalurile de muzică din Cluj ajung să fie judecate pentru consum de droguri.

Cele două mari festivaluri de aici ne aduc anual 300 de clienți, între ghilimele, în tribunale. Dincolo de consumul de canabis este consumul de pastile, extasy în special, iar tinerii din ziua de astăzi își comandă singuri droguri pe internet, își comandă drogurile acasă, și avem inclusiv comenzi de cocaină”, a povestit judecătorul din Cluj pentru sursa citată.

Raport Antidrog: Cluj-Napoca, pe locul II în România la traficul și consumul de droguriLasă un răspuns

Site creat de