Important, Timp liber

La Dolce Vita – cel mai delicios festival al preparatelor cu specific italian ajunge la Cluj

La Dolce Vita

La Dolce Vita – cel mai delicios festival al preparatelor cu specific italian ajunge la Cluj

Actualizare: „Spectacolul gastronomic care celebrează autenticitatea și farmecul bucătăriei italiene se mută la început de august. La Dolce Vita Festival va avea loc în Iulius Parc din Cluj în perioada 2-4 august, iar accesul va fi gratuit.

Organizatorii au decis reprogramarea festivalului în contextul în care weekendul 12-14 iulie va fi unul fierbinte – poate chiar cel mai cald din această vară, cu temperaturi ce se vor apropia de 40 de grade. 

Pentru joi, meteorologii deja au fost emis un cod portocaliu de caniculă și disconfort termic accentuat în județul Cluj, cod care e posibil să fie extins și pentru sfârșitul săptămânii.”, au transmis organizatorii.


Gurmanzii și iubitorii de experiențe culinare deosebite sunt așteptați cu delicatese italiene, băuturi tradiționale, muzică live și o atmosferă tipică stilului de viață mediteranean în Iulius Park Cluj, în cadrul festivalului La Dolce Vita. 

În perioada 2 – 4 august vor avea loc spectacole gastronomice care celebrează autenticitatea și farmecul bucătăriei italiene, iar organizatorii pregătesc un cooking show, concerte cu muzică live, sesiuni de karaoke și își propun să gătească cea mai mare pizza

Viața merită sărbătorită în fiecare zi, iar noi suntem încântați că reușim să aducem în premieră la Cluj o experiență autentică italiană. Vă așteptăm în Iulius Park la festivalul La Dolce Vita ca să ne bucurăm împreună de stilul vibrant tipic italian, energic și plin de viață”, declară Flavius Buzilă, organizatorul festivalului. 

Evenimentul este realizat cu sprijinul Primăriei Cluj-Napoca și al Consiliului Local Cluj și e susținut de Consulatul Italiei.

Accesul este gratuit.

Detalii despre program și despre festivalul La Dolce Vita găsiți pe pagina evenimentului:

https://www.facebook.com/events/498510112620693.Lasă un răspuns

Site creat de