Uncategorized

La invitaţia UBB Cluj, Hans Klemm, ambasadorul SUA în România, vine la Cluj-Napoca

Hans Klemm

Excelența Sa, Hans Klemm, Ambasadorul SUA în România, va realiza o vizită la UBB pe durata a două zile.

Primul eveniment va avea loc joi, 25 februarie, la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, unde Domnia Sa va susține prelegerea pe tema „Reflections on Presidents’ Day″. Întâlnirea se va desfășura cu începere de la ora 11.15, în sala 101 a FSPAC (str. Traian Moșoiu, nr.71, et.1).

Cel de-al doilea eveniment va fi organizat vineri, 26 februarie, de la ora 10.00, în AULA Facultăţii de Studii Europene (str. Em. de Martonne, nr. 1).  În cadrul acestei întâlniri va avea loc dezbaterea organizată de Grupul de Reflecție CITADEL Amenințări de securitate actuale în spațiul euro-atlantic”. Manifestarea îi va avea ca invitați pe Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, precum şi pe fostul ministru de externe al României, Bogdan Aurescu și va fi moderată de conf. dr. habil. Valentin Naumescu, fondatorul şi coordonatorul Grupului de Reflecţie şi Analiză Internaţională CITADEL.

Temele abordate în cadrul dezbaterii vor reliefa principalele provocări, amenințări și riscuri la adresa securității în spațiul euro-atlantic, precum și răspunsurile Alianței Nord-Atlantice în ansamblu sau ale statelor membre, în noua configurație a sistemului relațiilor internaționale.Lasă un răspuns

Site creat de