De Vazut, Important

Locuri pentru o ieșire romantică în Cluj-Napoca

Locuri pentru o ieșire romantică în Cluj-Napoca

Deși Clujul este perceput drept un oraș al studenției și al distracției, acesta poate fi și orașul ideal pentru o escapadă romantică.

Indiferent dacă te afli la prima întâlnire sau ai pierdut deja numărul lor, locația este la fel de importantă de fiecare dată.

Noi îți recomandăm câteva locuri mai aparte pentru a avea o întâlnire reușită.

Pentru o plimbare romantică în timpul serii, Piața Muzeului este locul ideal.

Străduțele vechi, terasele prezente pretutindeni, atmosfera specifică provenită din aerul medieval al locului, toate acestea contribuie la flerul aparte a acestei piețe liniștite din mijlocul orașului.

  • Parcul Central

Parcul Central este deja colțișorul de liniște ideal pentru locuitorii din Cluj-Napoca.

Dar dacă vei petrece aici o zi împreună cu persona iubită, devine locul perfect pentru o escapadă romantică.

De la plimbările pe lac cu bărcuțele, la un picnic la umbra copacilor bătrâni sau diferitele evenimente care sunt organizate mereu, aici vei găsi ceva de făcut într-o zi de vară.

  • Cetățuia

Dacă esti din Cluj, ai auzit de legenda care spune că orice cuplu din oraș a mers cel puțin odată pe Cetățuie.

Și pe bună dreptate, deoarece puține locuri din Cluj întrec atmosfera aparte a locului acesta. Apusul soarelui este momentul ideal pentru o plimbare pe vechea cetate.

Odată ajunși sus, găsiți o băncuță și bucurați-vă de apusul de soare și de luminițele care o să învăluie pe rând orașul.

Cetatuie

  • Parcul Iulius

Malul lacului, umbra sălciilor, muzica ambientală și zona liniștită sunt toate elemente esențiale pentru o zi petrecută alături de persoana iubită.

După lucrările de modernizare a zonei, acesta a devenit o oază de relaxare și  evadare din agitația orașului.

Parcul Iulius

  • Podul Elisabeta

Dacă mereu ți-a plăcut ideea de a pune un lacăt pe un pod cu numele vostru așa cum ați văzut în filme, nu trebuie să mergi până în Paris ca să îți împlinești acest vis.

Pe podul Elisabeta din Cluj-Napoca sunt deja zeci de lacăte cu numele îndrăgostiților de pretutindeni, care vin aici să imortalizeze în timp iubirea lor.

Podul ElisabetaArticol realizat de Denise Otoiu2 Comments

Lasă un răspuns

Site creat de