Din Oras

Lucrările de modernizare de pe Splaiul Independenței din Cluj continuă

Splaiul Independenței

Primăria municipiului Cluj-Napoca anunţă ca începând de marți,  23 februarie, vor continua lucrările de modernizare a Splaiului Independenței, tronsonul cuprins între podul Napoca și str. George Coșbuc.

Desfășurarea lucrărilor presupune restricții de circulație pe banda adiacentă spre Someșul Mic, fiind asigurată doar circulația pe linia de tramvai.

Conducătorii auto sunt rugati să evite pe cât posibil zona Splaiul Independenței, pentru a nu se crea blocaje ale traficului.

Ca și traseu alternativ este recomandat Bd. 1 Decembrie 1918 – Pod Garibaldi – str. Uzinei Electrice – aleea Stadion – str. G.Cosbuc – Str. Card. Iuliu Hossu.

Zona de lucrări de pe Splaiul Independenței va fi semnalizată cu indicatoare rutiere și balize prin grija executantului lucrărilor de modernizare a străzii.

Ne cerem scuze participantilor la trafic și locuitorilor din zonă pentru disconfortul creat şi  îi rugăm să se conformeze noilor reglementări de circulaţie” transmit cei de la Primaria Cluj-Napoca.Lasă un răspuns

Site creat de