Social & Cultura

Mădălina Hodorog este noul General Manager al The Woman

Mădălina Hodorog

Două segmente principale de business: Conferința de Leadership Feminin The Woman și revista digitală The Woman Magazine sunt preluate în această lună prin poziția de General Manager de către Mădălina Hodorog.

Conferința de Leadership Feminin The Woman și revista digitală ce îi poartă numele se îmbină perfect cu nevoile actuale ale femeilor din domenii de business diferite. „O viziune clară și o implementare profesionistă sunt aspectele care conduc un business spre succes. Îndrăznesc să cred că de la puterea financiară la cea educațională nu este decât un pas. Obiectivul meu este să ofer, împreună cu echipa care îmi este alături, cea mai bună versiune a acestui concept, a liderului feminin, dar și de a materializa ideea că liderii din piață au puterea de a schimba conceptul unui business, în primul rând, prin viziunea lor”, afirmă Mădălina Hodorog.

În 2018, Mădălina are ca obiectiv dezvoltarea strategiei companiei The Woman, atât a conferinței în beneficiul celor peste 3000 de femei din mediul business care au participat de-a lungul timpului la eveniment, creșterea comunității prin evenimente nișate, cât și coordonarea revistei digitale The Woman Magazine ce cuprinde articole legate de educație, carieră, lifestyle sau fashion.

De-a lungul timpului, echipa din spatele proiectului The Woman, inițiat de agenția Libero Events s-a consolidat, având acum o structură de sine stătătoare sub coordonarea Mădălinei. Aceasta face parte din generația curioasă, pasionată și implicată în comunitatea din care face parte. Ea a coordonat mai multe proiecte din cadrul agenției de evenimente B2B Libero Events, în domenii de succes precum eCommerce-ul, arhitectură sau antreprenoriat.

Mădălina are o experiență de mai bine de 6 ani ca Event Manager, fiind mereu activă în domeniul mass-media și al educației, reprezentând modelul femeii implicate în comunitate prin intermediul proiectelor întreprinse. De-a lungul anilor, a implementat proiecte europene Erasmus+, a făcut parte din proiectul Model NATO Youth Summit ca Social Media Officer și a organizat o serie de evenimente dedicate comunităților internaționale.

Deoarece crede în educația continuă, Mădălina este doctorand și cadru didactic asociat în cadrul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din Cluj-Napoca, ocupând și poziția de trainer în cadrul UBB Radio Online.

În 21 martie 2018, femeile implicate în mediul de business participă la Conferința de Leadership Feminin The Woman ce sărbătorește cu fiecare ediție femeia care are curajul să fie propriul său model. Sub tematica The Woman: Cea mai bună versiune a ta! evenimentul promite prezența a peste 20 speakeri internaționali și naționali, subiecte educative și motivaționale, în prezența a peste 600 de participanți.

Alături de Conferința The Woman, noul an aduce în agenda femeilor de business noi evenimente precum:

  • The Woman Workshops – sesiuni de workshopuri/traininguri cu scop educativ
  • The Woman Connect – un weekend de relaxare și networking
  • The Woman after 5pm! – dedicate exclusiv dezvoltării comunității The Woman
  • The Woman Gala Awards – premierea modelelor și a femeilor care au produs o schimbare, care s-au implicat activ în comunitatea lor și care prin eforturile lor constante au dezvoltat domenii de activitate.

Peste 3000 de femei din mediul business fac parte din comunitatea The Woman ce promovează un proces educațional continuu prin intermediul subiectelor abordate, a liderilor de opinie pe care îi aduce în spațiul public, fiind un punct de referință pentru femeile dornice de dezvoltare. În cadrul edițiilor anterioare, femei de renume precum Maia Morgenstern, Gabriela Szabo, Monica Bîrlădeanu, Ana-Maria Brânză, Andreea Raicu, Amalia Enache sau Măriuca Talpeș au inspirat de pe scena The Woman femeile prezente la eveniment.Lasă un răspuns

Site creat de