Din Zona

Mai multe drumuri judeţene din Cluj blocate din cauza copacilor căzuţi pe şosea (FOTO)

WP 20170918 10 13 42 Pro

Traficul auto pe mai multe drumuri județene din Cluj a fost afectat de căderile de arbori aflați în vecinătatea carosabilului.

Urmare a acestui fapt, echipe ale Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat au intervenit în regim de urgență în vederea degajării căii de rulare a drumurilor județene din zonele afectate, acestea acționând în continuare, inclusiv la această oră.

La acest moment, mai multe echipe de intervenție acționează cu echipamente specifice pentru îndepărtarea materialului lemnos aflat pe carosabil pe drumurile județene DJ 107P Mărișel – DN 1R și DJ 764B Valea Drăganului – Baraj Drăgan, cele mai afectate în urma furtunii, operațiunile urmând să continue până la rezolvarea tuturor problemelor semnalate în teren.

Anterior, în cursul după-amiezii zilei de ieri și a nopții, echipajele de interventie au acționat pe drumurile județene 103K Râșca – Beliș și 107P Someșul Cald – Mărișel, intervențiile încheindu-se cu succes.

Urmările furtunii din judeţul Cluj: 44 de localităţi afectate, 25 de maşini distruse, 45 de acoperişuri smulse de vânt (FOTO)

Întârzieri, din cauza furtunii, la peste 40 de trenuri în judeţul ClujLasă un răspuns

Site creat de